Obvinění Petra K. z vyvraždění vlastní rodiny: Neuvěříte, jaký trest pro něj chtějí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Obvinění Petra K. z vyvraždění vlastní rodiny: Neuvěříte, jaký trest pro něj chtějí!

Petra K. ve vazbě čekají tepláky...
Petra K. ve vazbě čekají tepláky... (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Jiří Krušina, ara)

Češi jsou mnohem radikálnější, než se zdá a povídačky o holubičí povaze našeho národa berou rychle za své. Jen pár hodin poté, co byl Petr K. zatčen a obviněn z vraždy své ženy Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), už mají všichni jasno, jak by měl být potrestán.

Za dvojnásobnou vraždu podle českých zákonů může padnout i výjimečný trest, ale zpravidla se tak nestává. Čtenářům webových portálů je však i nejvyšší možný trest málo a v řadě případů by na krutost českého národa zírali i přeborníci středověká mučení. Podívejte se na některé názory, které se jako lavina šíří po sociálních sítích a internetu.

„Já bych mu dal to doživotí tam, kde to udělal. Arabům by se moc líbil jeho bílý zadek…“

„Já bych ho přivázal na Václavák. Když ne za Moniku tak za malinkou nevinnou holku by mu dal ránu snad každý! Tedy aspoň doufám.“

„Užitečnější by bylo ho rozebrat na náhradní díly, aby dal šanci na život druhým.“

„Zavřít a nechat trpět ještě víc, než trpělo to dítě a maminka.“

„Každý den trochu jedu do jídla, ať celý měsíce poznává, jak otrava bolí!“

Nutno říct, že v diskuzích se dočkává obrovského uznání také česká policie. Za to, že nenechala případ vyšumět a že Petr K. skřípla. Jak se tedy zdá, názory čtenářů jsou velmi nestálé. Není to tak dlouho, kdy v průzkumech a anketách většina z nich tvrdila, že je Petr K. nevinný. Teď, po jeho zatčení, píše 99 % čtenářů, že od začátku bylo jasné, že je vrahem.

Příliš brzy na tresty...

Tak nebo tak, na udělování trestů a jakékoliv závěry je trochu brzy. Policie dosud nezveřejnila žádné důkazy ani jiné podrobnosti. Zatím vše skončilo strohou zprávou, že Petr K. byl zatčen a obviněn. To však v Česku vůbec neznamená, že bude také usvědčen, odsouzen a potrestán…

Přečtěte si
henes
21. 2. 2014 • 10:15

Proboha, už i b.uzeranti mají přízpěvky do dizkuze?

robzier
21. 2. 2014 • 09:47

Ja se zabyvam problematikou o postojich lidi k homosexualite v Cechach a na Slovensku. Pomohli byste mi prosim s mym aktualnim vyzkumem a vyplnili tento dotaznik? Dotaznik je v Anglictine s ceskym prekladem a je urcen pro heterosexualni jedince ve veku 20-35 let. Dekuji za vasi pomoc. Kliknete zde nebo zkopirujte link do noveho okna: https://docs.google.com/forms/d/1GLCC29Aks1uRp0O5rKcGx0B8dSYaOXulBusdDnEh1-w/viewform

majojo
19. 2. 2014 • 21:13

Prde.linko, mají jeho počítač. Ten pán nevypadá jako natolik inteligentní, aby všechno vymazal - a vůbec netušil, jak to lze dostat zpátky. No a poldíci toho jen využili a nechali ho vymáchat ve vlastní šťávičce. Protože to, co prohlašoval, je fakt na hranixci příčetnosti.

merrylou212
19. 2. 2014 • 17:32

Tak tohle už tu bylo, za týden napíšete zase něco jiného.

marmat
19. 2. 2014 • 16:01

AŽ VZBUZUJETE SOUCIT....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.