Opravdu slizké: Ondřej Sokol (42) čelil obtěžování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Opravdu slizké: Ondřej Sokol (42) čelil obtěžování!

Sokola trápí spodní prádlo.
Sokola trápí spodní prádlo. (Foto Aha! – Roman Souček )

Herec Sokol si ještě donedávna liboval, že ho něžná část populace doslova "žere". Vždyť i v nejrůznějších anketách o sexy idol bodoval na celé čáře. Proto ani nelituje rozchodu s nedávno nezletilou spolužačkou své dcery, Jenže od chvíle, kdy na veřejnost prosáklo, že je nezadaný, zažívá hvězda Činoherního klubu peklo na zemi!

Nemilosrdné lovkyně

Do jisté míry si za to může Ondřej sám. Jeho mediální přiznání o sexu s fanynkami odstartovalo doslova hon na jeho mužství. "Asi nikdo není smutný z toho, že po něm ženy šílí. I když je to někdy trochu otravné a může to přesáhnout určité meze. Ale já to zas tolik neřeším," řekl nedávno pro Aha!. Jenže onu únosnou mez to překračuje stále častěji. "Jsou ženy, které umí chodit na lov bez sebemenšího slitování," trápí Sokola.


Šokující nález

Představte si, že jedna z neodbytných krásek zašla tak daleko, že se mu rozhodla věnovat své použité kalhotky! "Nacházím kalhotky na klice od dveří, nějak ty dámy nechápou, že to není vstupenka do vztahu," postěžoval si Ondřej. "Nevím, jestli mi to lidi budou věřit, ale nejsem chlap na jednu noc." No není to k vzteku dámy?
Někdy to přeháním

Ondřej Sokol prostě působí na ženy jako pravý testosteronový guru, což mu úžasně zvyšuje sebevědomí. A jak moc si věří? "Obrovsky a vůbec. Ale záměrně jsem se naučil nebýt v tomhle pokrytec. Někdy to možná i přeháním, ale když si myslím, že něco dělám dobře, tak to prostě řeknu," vysvětluje tajemství svého úspěchu herec.

 



Přečtěte si
mirkazam
13. 4. 2014 • 16:18

Nevím kdo by tohoto namistrovaného vola pronásledoval.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.