Vážně nemocný Václav Sloup (77): Musí znovu na operaci! Ta první se nezdařila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vážně nemocný Václav Sloup (77): Musí znovu na operaci! Ta první se nezdařila...

Sestřičky musejí mluvit na herce pořádně zblízka.
Sestřičky musejí mluvit na herce pořádně zblízka. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, ara)

Jedna operace nestačila! Václava Sloupa (77) opět trápí problémy se sluchem. „V létě v roce 2012 jsem byl na operaci s uchem, takže už je to lepší, ale ještě půjdu jednou,“ svěřil deníku Aha! herec, kterému první pobyt v nemocnici bohužel příliš nepomohl. Pořád totiž hůř slyší!

„Nevím, kdy si mě pozvou. Oni mi toho moc neřeknou, ale když se mluví trochu víc nahlas, tak slyším celkem dobře,“ přiznal Sloup, kterému se přizpůsobily i sestřičky z domova důchodců v Libochovicích. Když po něm něco chtějí, musejí zřetelně artikulovat a pokud je to jen trochu možné, mluví na něj z bezprostřední blízkosti.


Přestože hvězdu seriálu Chalupáři trápí sluch, je v životě spokojený. Žádnými jinými zdravotními komplikacemi totiž ve svém věku netrpí. „Naposled mě vzala noha, ale to byl spíš úraz. Nemůžu si stěžovat,“ říká Sloup s tím, že má dokonalý lékařský servis. „Mám dost kamarádů doktorů a dokonce jednoho velmi dobrého kamaráda profesora. Ten mi říkal, když mi něco bude, půjdu samozřejmě k němu,“ dodává herec.



Přečtěte si
teufel
14. 1. 2014 • 14:49

Jakýpak vážně nemocný? Zase jen debilní titulek, on sám říká, že je zdravý a když je někdo hluchej jako poleno, tak není vážně nemocný. To psal opět nějakej primitivní pisálek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.