Nova má nového moderátora: Jak to má tenhle slaďouš s holkama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nova má nového moderátora: Jak to má tenhle slaďouš s holkama?

Petr Ticháček je nový partnerem (pracovním) Zorky Hejdové.
Petr Ticháček je nový partnerem (pracovním) Zorky Hejdové. (TV Nova, Facebook Petra Ticháčka)

Už zítra bude mít ve Snídani s Novou Zorka Hejdová nové parťáka. Jmenuje se Petr Ticháček a pochází z Vrchlabí. Zorka už je pod čepcem a tak jsme zapátrali, jak je na tom její nový kolega…

Petr je moderátorem už nějaký pátek. Stále moderuje na rádiu Černá hora, pracoval i na Evropě 2 nebo v rádiu Kiss. Dále byl k vidění v televizní stanici Óčko. I s moderováním ranní show má už zkušenosti – na TV Metropol totiž uváděl show Ranní ladění. Teď tuhle pohlednou tvářičku ulovila Nova, kam si vždy z rádia odskočí. „Moderování Snídaně s Novou beru jako novou zkušenost. První pocity před kamerou byly plné nervozity a očekávání, poté se ale dostavil dobrý pocit a vědomí, že to půjde,“ řekl Petr.

Z nového kolegy a začínající spolupráce má radost i Zorka: „Petr je profesionál, který má letité zkušenosti, takže je před kamerou jako ryba ve vodě! Těším se na spolupráci s ním a doufám, že bude naše dvojice diváky bavit.“



Ale teď k tomu nepodstatnějšímu. Dámy, plačte, Petr aktuálně není k mání. Chodí totiž už nějaký ten pátek s krásnou brunetkou Kateřinou, jejíž fotku si můžete prohlédnout v galerii článku. A pozor, už v únoru oslaví výročí!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.