SuperStarista Martin Chodúr: Za hodinu a půl vydělal obrovské peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

SuperStarista Martin Chodúr: Za hodinu a půl vydělal obrovské peníze!

Martin Chodúr si umí vydělat.
Martin Chodúr si umí vydělat. (Foto Aha! – Martin Procházka)

Zatímco u nás nebylo o vítězi Superstar Martinu Chodúrovi (24) už pěkně dlouho slyšet, na Slovensku to umí pěkně rozbalit. Za jedno vystoupení na plesu si totiž odnesl zhruba 92 000 korun!

Ostravský rodák Martin Chodúr nedávno zazpíval na plese v Lučenci, městě vzdáleného zhruba 250 km na východ od Bratislavy. Bavil tamější slovenskou smetánku a za hodinu a půl zpěvu si odnesl téměř sto tisíc korun

„Bylo to skvělé, lidé se bavili, taneční parket byl plný. Kvůli tomu jsme do Lučenca přijeli. Já osobně si myslím, že se nám to podařilo,“ zhodnotil zpěvák svoje vystoupení.

Ani za takový honorář se necítí jako velká hvězda. „Myslím, že mi sláva do hlavy nestoupla. Já to vnímám normálně. Popularita je vrtkavá věc, jeden den jste populární, druhý už ne,“ vysvětluje na slovenských stránkách Pluska.sk

Na akci se objevila i jeho přítelkyně podnikatelka Ivona Selníková, bez které Chodúr nedá ani ránu. Ačkoliv spolu plánují společnou budoucnost, myšlenky vdavky nemá zatím ani jeden z nich. „V nejbližší době svatbu neplánujeme,“ tvrdí.



Autor:  mpa

Přečtěte si
teufel
9. 3. 2014 • 12:49

Dokážeš něco napsat, aby to bylo k věci, dávalo to smysl a nebylo to sprostý?Asi si vůbec neuvědomuješ, jakej si chudák.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.