Sklovská a Chodúr vyvedli své bohaté protějšky: Přehlídka nevkusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sklovská a Chodúr vyvedli své bohaté protějšky: Přehlídka nevkusu!

Sisa Sklovská s manželem Jurajem Lelkesem a Martin Chodúr s Ivonou Selníkovou
Sisa Sklovská s manželem Jurajem Lelkesem a Martin Chodúr s Ivonou Selníkovou (Pavel Machan)

Tradiční hudební večer na hradě Houska přilákal také letos mnoho známých tváří. Nechyběly ani dva velmi zámožné páry – Sisa Sklovská s manželem – milionářem Jurajem Lelkesem a Martin Chodúr s bohatou milenkou Ivonou Selníkovou. Peníze ale nemusí vždy znamenat vkus.

To se potvrdilo i v tomto případě. Sisa, ačkoliv má stále postavu, kterou by jí mohla závidět nejedna »dvacítka«, by měla zohlednit fakt, že jí přece jen letos bude 47 let a na pestrých barvičkách, stejně jako odvážných střizích šatů, by mohla šetřit. Už jen proto, že přemíra vyzývavého oblečení v zářivých tónech nepůsobí mladistvě, ale spíš lacině.

V tomto stylu ji však zřejmě podporuje její manžel. Sám totiž není zrovna decentní. Zlatými řetězy, masivními drahými hodinkami i prsteny dává všem poněkud nevkusně najevo své pohádkové jmění.

A ani Česko-Slovenský SuperStar Chodúr s bohatou přítelkyní Ivonou se příliš nevytáhli. I když řídký, tak přesto jasně znatelný porost na své tváři a bradě nechal neoholený a Selníková zas oblékla lososové šaty ve střihu, který její postavě absolutně nelichotil. Kožená spona na boku navíc působila k popelkovským střevíčkům velmi hrubě.

 

Na hrad Houska ale zavítaly i další slavné tváře showbyznysu, jako například Monika Absolonová s přítelem Vratislavem Jandou, Libuška Vojtková nebo Peter Cmorík.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.