Patrasová si stěžovala na Slováčka: Jak mu přišla na nevěru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Patrasová si stěžovala na Slováčka: Jak mu přišla na nevěru!

Dáda si Felixe kvůli záletům pěkně podala.
Dáda si Felixe kvůli záletům pěkně podala. (Foto Aha! – Roman Souček, Profimedia.cz , koláž Ahaonline.cz )

Horké chvíle zažila Dagmar Patrasová (57). Za 32 let jejich manželského života si Felix Slováček (70) zazlobil. Herečka a zpěvačka dala nyní k dobru historku, kdy a jak načapala svého chotě na švestkách.

Příběh je z doby, kdy měli doma u Slováčků paralelku, tedy telefonní dvojlinku. „Když jste zvedli sluchátko jeden nahoře a druhý dole, oba jste slyšeli, kdo volá,“ popsala herečka v rozhovoru pro server iDnes.cz.

Jednou takhle zazvonil telefon, Felix byl dole v suterénu v kanceláři a Dáda v přízemí kuchyni. „Než jsem se stačila do telefonu představit, ozvalo se Ahoooj. A manžel, protože si nebyl jistý, jestli ho neslyším, řekl opatrně: Kdo je to? - Tady Marie z Olomouce. Tak jsem tady, udělala jsem si pro tebe celé tři dny... A on na to: Já teď nemám čas, zavolejte jindy. Položil telefon a vyběhl schody nahoru, jestli jsem to náhodou neslyšela. To už jsem tam stála jako bohyně pomsty a říkám mu: Kdo je to Marie z Olomouce? No, tvoje sestřenice, vypadlo z něj. Samozřejmě na Moravě žádné příbuzné nemám,“ vypráví Dáda. Felix měl pak Marii dlouho »na talíři«. Pak to ale slavný muzikant zahrál do autu docela vtipným způsobem, který by taky stál za televizní zpracování. Jednou takhle přišel domů a řekl Dádě: „Víš, co se stalo? Zavraždili Marii z Olomouce!“



Přečtěte si
hromosvody
16. 6. 2014 • 13:01

mandat - přesně tak

hromosvody
16. 6. 2014 • 12:56

amplituda - přesně tak

hromosvody
16. 6. 2014 • 12:54

Koukám buchtičko, že se nějak ztrácíte z povědomí oba dva a tak musíš prostituovat v bulváru. Ty tak mluv o nějaké "nevěře". Kdyby tak Felix vyprávěl a to je jen část co ví. Jsi falešná bestie schovávající se za úsměv a "lásku ke všem okolo", ale z očí ti kouká něco jiného. Ráda si to rozdáš i s opravářem, který za tebou přijede a koketuješ i s jeho fotrem. Ty jsi prototyp těch prvních komunistických kchurev. Normální kchurva dá za peníze a neotravuje ti život. Takové jako ty prodaly své mládí za prachy úspěšných mužů a že máš teď šeredu doma, je tvoje povinnost to s ním vydržet a postarat se o něho. Vždyť i ty máš dost - tob se hodně blbě stárne. Dobře ti tak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.