Šlégrová ústy právničky: Jessika je prý rukojmí, jde o 100 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šlégrová ústy právničky: Jessika je prý rukojmí, jde o 100 milionů

Jessica se k otci uchýlila dobrovolně, s matkou přestala komunikovat.
Jessica se k otci uchýlila dobrovolně, s matkou přestala komunikovat. (Foto: AHA! - Karel Kopáč, Herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Kateřina Šlégrová (41), dosud manželka hokejisty Jiřího Šlégra (42), dál bojuje o svou dceru (14), která dobrovolně odešla ke svému otci a jeho nové partnerce Lucii Králové (31). V celé záležitosti promluvila právnička Kateřiny, která poukazuje na to, že situace může být mnohem komplikovanější.

Podle slov právničky nejde ve skutečnosti jen o Jessicu, ale také o peníze. Dívka má být v podstatě rukojmím, kvůli kterému má Kateřina podepsat majetkové vyrovnání, se kterým ale nesouhlasí. Ze zákona má totiž nárok na polovinu společného jmění, Šlégr jí údajně nabízí jen zlomek. „V otázce vypořádání společného jmění je nabídka pana Šlégra pět miliónů korun plus dům, která je podle mě zcela nemravná. Má klientka majetek za dobu trvání manželství velmi střízlivě odhaduje na minimálně 200 miliónů korun,“ řekla webu Super.cz právnička JUDr. Dalila Pelechová.

Šlégr si má Jessiku kupovat

Šlégrovou prý také znepokojuje, že její manžel dál utrácí peníze, na které má i ona nárok. „Tlak na paní Šlégrovou dospěl tak daleko, že pan Šlégr pracoval a zatím pracuje úspěšně i na odcizení dcery vůči matce. Jessice kupuje drahé věci v řádech desítek tisíc korun, ale nikdy o její výchově a nákladných dárcích nekomunikoval s paní Šlégrovou,“ dodala pro web právnička, která svými slovy podtrhuje fakt, že bitva o peníze bude u Šlégrových ještě velmi tvrdá a nejspíš i zdlouhavá.

Přečtěte si
ubrouskova
6. 12. 2013 • 08:32

Ona je stejna a porad jen prachy a ti jeji kolousci. Porad uhani a schazi se s tim SUCHOMELEM a delaji z jeho pritelkyne kravu. Ona nema stud nic a jde tam kde jsou prachy. Kdy by to jeho vedela... schazeji se oba po hotelech jako kurva s pasakem.

smidrsova
6. 12. 2013 • 00:20

Mno, takovych "zenstin", co nemaji pristup k uctum manzela, je vic nez dost, neznamena to vsak, ze se "nestaraji a nic nedelaji". Naopak, delaji doma zazemi movitym manzelum, kteri o nejakem nastupu do prace svych manzelek nechteji ani slyset. Nevim, co si v teto situaci predstavujete pod pojmem "neco delat" - vzeprit se vuli manzela a nastoupit do prace (v ocich prave toho manzela "nestarat se o rodinu")? Samozrejme, takhle ustoupit muze byt ponekud kratkozrake, ale je stale dost lidi, kteri si mysli, ze pokud manztel zenu uzivi, zena se ma starat o zazemi a ja na tom nevidim nic spatneho, pokud zena s tim souhlasi. Jakmile se ale chot splasi a najde si nekoho jineho, kdo by se taky nechal rad jim zivit, najednou se z manzelky udela "svine", co se nestarala a nezajimala, je to trosku divne... Podotykam, ze ani pan Slegr, ani jeho byvala pani mi nejsou sympaticti a jsou mi vcelku ukradeni.

naughtywoman
5. 12. 2013 • 23:14

Pelechova je zrejme naprosta krava, kdyz ventiluje odhady majetku. Pak se najde nejaky magor a Jessiku jim unese. Nicmene, Slegrova nemela sve ucty nebo pristup k uctum manzela? Takove zenstiny se nikdy o penize nestaraly, nic pro to nedelaly, ale pak se lituji a odhaduji majetek v milionech. Je zrejme, ze Slegr se zbavi jedne tupe koule u nohy ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.