Šlégrová ústy právničky: Jessika je prý rukojmí, jde o 100 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šlégrová ústy právničky: Jessika je prý rukojmí, jde o 100 milionů

Kateřina Šlégrová (41), dosud manželka hokejisty Jiřího Šlégra (42), dál bojuje o svou dceru (14), která dobrovolně odešla ke svému otci a jeho nové partnerce Lucii Králové (31). V celé záležitosti promluvila právnička Kateřiny, která poukazuje na to, že situace může být mnohem komplikovanější.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ubrouskova
06. 12. 2013 08:32

Ona je stejna a porad jen prachy a ti jeji kolousci. Porad uhani a schazi se s tim SUCHOMELEM a delaji z jeho pritelkyne kravu. Ona nema stud nic a jde tam kde jsou prachy. Kdy by to jeho vedela... schazeji se oba po hotelech jako *** s pasakem.

naughtywoman
05. 12. 2013 23:14

Pelechova je zrejme naprosta krava, kdyz ventiluje odhady majetku. Pak se najde nejaky magor a Jessiku jim unese. Nicmene, Slegrova nemela sve ucty nebo pristup k uctum manzela? Takove zenstiny se nikdy o penize nestaraly, nic pro to nedelaly, ale pak se lituji a odhaduji majetek v milionech. Je zrejme, ze Slegr se zbavi jedne tupe koule u nohy ...

smidrsova
06. 12. 2013 00:20

Mno, takovych "zenstin", co nemaji pristup k uctum manzela, je vic nez dost, neznamena to vsak, ze se "nestaraji a nic nedelaji". Naopak, delaji doma zazemi movitym manzelum, kteri o nejakem nastupu do prace svych manzelek nechteji ani slyset. Nevim, co si v teto situaci predstavujete pod pojmem "neco delat" - vzeprit se vuli manzela a nastoupit do prace (v ocich prave toho manzela "nestarat se o rodinu")? Samozrejme, takhle ustoupit muze byt ponekud kratkozrake, ale je stale dost lidi, kteri si mysli, ze pokud manztel zenu uzivi, zena se ma starat o zazemi a ja na tom nevidim nic spatneho, pokud zena s tim souhlasi. Jakmile se ale chot splasi a najde si nekoho jineho, kdo by se taky nechal rad jim zivit, najednou se z manzelky udela "svine", co se nestarala a nezajimala, je to trosku divne... Podotykam, ze ani pan Slegr, ani jeho byvala pani mi nejsou sympaticti a jsou mi vcelku ukradeni.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.