Stárnoucí Jolana Voldánová (44) o plastice: Tady by to chtělo zpevnit, tady povytáhnout… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Stárnoucí Jolana Voldánová (44) o plastice: Tady by to chtělo zpevnit, tady povytáhnout…

Jolana Voldánová
Jolana Voldánová (Reprofoto ČT)

Populární hlasatelka Jolana Voldánová se snaží svůj čas pečlivě dělit mezi práci a rodinu. I když je i po odchodu z ČT v jednom kole, snaží se najít i čas sama na sebe a zná svoje nedostatky.

Sympatická Jolana Voldánová po plastice netouží ani zatím na žádné nebyla a nemyslí si, že by podobná umělá zlepšení dokázala nějak zvlášť pomoci. „Plastiku nemám žádnou. Samozřejmě že když stojím před zrcadlem, říkám si, tady by to chtělo už zpevnit, tady trochu povytáhnout. No jo, čas se nedá zastavit a podepíše se na každém, i na tom s plastikami,“ vysvětluje v magazínu Blesk Zdraví.

Dvojnásobná maminka se na místo plastik snaží jíst zdravě a aspoň jednu za rok si dopřeje relaxační víkend s kamarádkami. Dokonce našla svoji optimální váhu a na rozdíl od ostatních hvězd, se ji nesnaží drasticky snižovat. „Mám docela ženské tvary, tak jde jen o to korigovat, aby to nepřekročilo určitou míru, která by se mi nelíbila. Našla jsem ideální váhu, 60 kilo plus minus dvě kila. Když to klesne pod tuhle hranici, a to se mi stalo po StarDance, kdy jsem vážila 57 kilo, nebylo mi dobře, byla jsem unavená,“ uzavírá Voldánová.

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
analfabet
11. 11. 2013 • 11:25

Mazej si vyměnit prochcaný spoďáry, gerontko!

britva
11. 11. 2013 • 09:17

hlavně poopravit řezem ty starý, vytahaný laple

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.