Tragédie Věry Tichánkové: Babka "Černá kronika" už nikdy nebude chodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tragédie Věry Tichánkové: Babka "Černá kronika" už nikdy nebude chodit!

Věru Tichánkovou a Jana Skopečka čeká nelehké období.
Věru Tichánkovou a Jana Skopečka čeká nelehké období. (Foto Aha! - Martin Hurda, Martin Sekanina, ara)

Manželka herce Jana Skopečka (88), oblíbená "babizna" Věra Tichánková (92) má velké zdravotní problémy. Poté, co strávila dlouhou dobu v sanatoriu a prodělala těžký zápal plic, přišla další rána: již se nikdy nepostaví na nohy a svět uvidí jen z úrovně invalidního vozíku. Lékaři tak smutnou zprávou připravili krušné chvíle také manželovi nemohoucí herečky. Čekají ho totiž velké změny v domácnosti.

V nemocnici si ještě poleží

Herce, který si vyhodil z kopýtka se sestřičkami během natáčení Kameňáku, nepotěšila hned dvakrát. "Řekli mi, ať naši domácnost uzpůsobím tomu, že se v ní bude moci pohybovat na vozíku," řekl Super.cz zdrcený Skopeček. Na úpravy bude mít dost času, neboť manželka se po nedávném nepříjemném pádu domů z nemocnice ještě nevrací.

Vozík jí zůstane napořád

Pro představitelku nezapomenutelné báby Černé kroniky z filmu Ať žijí duchové, ze seriálu Hospoda nebo právě Kameňáku, bude třeba upravit nejeden detail bytu. "Mám zrušit všechny prahy a v koupelně a na WC udělat různé příchytky. Bude toho docela hodně. Bohužel vozík jí už zůstane napořád," prozradil smutný jan Skopeček, kterému se po manželce stýská. Příští rok dvojice oslaví 65. výročí svatby.



Přečtěte si
Milady
29. 9. 2016 • 16:36

Zase uplna blbost : nikdy na voziku nebyla. V poslednich mesisich zivota si pomahala choditkem a bylo to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.