Herečka Věra Tichánková: Znovu se učí chodit! Manžel Skopeček: Hrát už nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herečka Věra Tichánková: Znovu se učí chodit! Manžel Skopeček: Hrát už nebude!

Jan Skopeček je rád, že se manželka vrací domů.
Jan Skopeček je rád, že se manželka vrací domů. (Dana Kolářová / Blesk)

Dobrou zprávu přinesli lékaři herci Janu Skopečkovi (88). Jeho milovanou ženu Věru Tichánkovou (93) pustí před Vánoci po půl roce domů z nemocnice a co víc – bude chodit! Ještě před měsícem přitom její prognóza nebyla vůbec dobrá. Po ošklivém pádu se zdálo, že herečka známá jako Heřmanka ze seriálu Byli jednou dva písaři nebo »Černá kronika« z komedie Ať žijí důchové!, zůstane nadosmrti upoutána na invalidní vozík.

Jako na smilování čeká Jan Skopeček, který právě vydal vzpomínkovou knihu, na den, kdy se mu manželka po zdlouhavé hospitalizaci zase vrátí domů. „Její stav se lepší, dokonce už začíná chodit s pomocí chodítka. Nechal jsem upravit byt, aby se Věra mohla doma lépe pohybovat. Do koupelny a na toaletu jsem nechal nainstalovat držáky,“ prozradil deníku Aha! Skopeček s neskrývanou radostí.


Není se mu co divit, ještě před měsícem se pomalu smiřoval s tím, že jeho žena bude odkázaná na invalidní vozík. A to by byl v jejich pražském bytě skutečně problém. „Jsem rád, že se cítí lépe, hrát už ale určitě nikdy nebude. Ona už ani nechce,“ dodal Skopeček, který svou ženu v nemocnici navštěvuje denně.





Přečtěte si
lepo
20. 11. 2013 • 06:22

Mám je oba ráda, nevadí mi, ale .. proč si všichni herci myslí, že musí umírat na jevišti?? Neřekl jim nikdo jaký je věk odchodu do důchodu?? Hrají dokud můžou a pak si ještě stěžují na nedostatek peněz. Vždyť je to nedůstojné a trapné..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.