Rošády u Brzobohatých! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rošády u Brzobohatých!

Světlana Nálepková dostala od holandského přítele Alexe místo gratulace polibek.
Světlana Nálepková dostala od holandského přítele Alexe místo gratulace polibek. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – V Divadle Radka Brzobohatého se konala záměna rolí! Komedie Hvězdy neStárnou tu totiž měla obnovenou premiéru, ve které poprvé zazářila herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (46)!

V Divadle Radka Brzobohatého se konala záměna rolí! Komedie Hvězdy neStárnou tu totiž měla obnovenou premiéru, ve které poprvé zazářila herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (46)! Premiéru tu měla i manželka »principála« Radka Brzobohatého Hana Gregorová, ta totiž obnovenou hru režírovala! A také úspěšně!

„Hra je teď kratší, než byla v původní verzi, co se hrála před Vánocemi, a konečně je vtipnější,“ shodují se herci, a jejich slova potvrdilo salvami smíchu i publikum. „Smekám klobouk před Světlanou, musela se v neskutečně krátkém čase naučit velké množství textu,“ dodává k tomu herec Petr Vágner, který v komedii hraje Světlanina mladého milence s nevalnou inteligencí. Právě jeho stála hra víc než ostatní herce, protože kvůli náročnému zkoušení u Brzobohatých zmeškal představení v »konkurenčním« divadle Metro, což ho stálo kompenzaci padesát tisíc! Na jevišti se kromě něj objevuje i Petr Oliva, exmanžel herečky Reginy Rázlové a legendární dabér Bodieho ze seriálu Profesionálové, či Karel Hábl a Nina Jiránková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.