Partyšová promluvila o novém milenci: Klidně kvůli němu opustím Česko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partyšová promluvila o novém milenci: Klidně kvůli němu opustím Česko!

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová  (Aha! - Mária Rušinová)

Moderátorka Gábina Partyšová (35) se oklepala z rozvodu s proutníkem Pepou Koktou (56) a našla si nového milence ze »Západu«, jak říká. Za novou láskou by se klidně odstěhovala.

„Můj partner tady nežije, a tak se kvůli zaneprázdnění vídáme opravdu hodně málo. Zatím nám to vyhovuje a až nám to přestane vyhovovat, tak se poohlídneme jinde. Partner žije v západní Evropě, víc neprozradím. Byla bych ochotná se za ním odstěhovat, to ano. Kariéra v šoubyznysu je vrtkavá. Nestavím na ní svůj život,“ říká moderátorka na stránkách Super.cz

V létě přišla o lukrativní místo v TOP Star magazínu, takže o vrtochách štěstiny ví určitě své. Místo práce má teď plné ruce práce s prodejem nemovitostí, ke kterým přišla díky rozvodu. Zatímco Kokta mění plínky malému Quentinovi, Partyšová se chystá na poslední návštěvu chaty na Floridě. "Nyní si jedu vzít své osobní věci a jedu dům vyklidit. Letím s Kristiánkem a chceme si to naposledy užít. Nábytek tam necháme. Je to daleko. Člověk tam musí minimálně na dva týdny, jinak to nemá cenu, a tolik času při své práci nemám. Kristián jde navíc příští rok do školy, takže už budu limitovaná jen prázdninami. Kupovali jsme to s tím, že se toho po nějaké době zbavíme,“ uzavírá Partyšová.



Přečtěte si
eisenbieger
10. 10. 2013 • 07:03

moc pekna pani ...potrebuje okolo sebe chlapa/managera ktery zije venku a dela v mediich na zapade ...pepa mel maly peero takze ten kdo ji dostane tak ona se mu omota okolo prstu ..ceskyho hastrose ona nehleda

blamal
10. 10. 2013 • 00:47

A kdyz uz budete v tom baleni,tak do jednoho kufru si zabalte i toho ubozaka,co vam zabehl za tou priserkou,ktera je jeste tupejsi,nez vy sama.Zkratka,vezmete si s sebou jeste 3kufry navic:pro pana Chytreho Pepu,pro slecnu Priseru Stikovou a samozrejme pro jeji Obludu Matku.Odvezte si ten svuj humus,kam chcete,hlavne at je to hodne daleko.Dekuji vam ctenari,co maji tohohle "Humoru na cestach" uz totalne plny zuby.

monikahans
9. 10. 2013 • 20:34

Prosím Vás, paní Partyšová, jeďte! Tady Vás nikdo postrádat nebude a konečně na nás přestane shlížet Vaše profláknutá tvář z kdejakého bulváru. Svými projevy ukazujete úroveň dívky předpubertálního věku a urážíte normální ženy, které na sobě pracují stejnou měrou fyzicky i duševně.

ho.no
9. 10. 2013 • 14:29

Nebýt Kokty,tak ani nějakou Partyšovou neznáme.Musí se neustále připomínat.Trapka

hillaarkaa
9. 10. 2013 • 12:34

I máš recht,děvčico,klidně se svýma vytahanýma,fialovýma pyskama a hladovou fuful mlaskej třeba u Amíků

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.