Hranáčův zadek je k pronajmutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hranáčův zadek je k pronajmutí!

Martin Hranáč už má na zadku vytetované logo VyVolených. Teď k nim chce přidat další...
Martin Hranáč už má na zadku vytetované logo VyVolených. Teď k nim chce přidat další... (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Martin Hranáč (24) z dvojky reality show VyVolení televize Prima předvádí další marný pokus, jak na sebe upozornit. Teď ho možná napadla spásná myšlenka: chystá se pronajmout svůj zadek na reklamu.

Martin Hranáč (24) z dvojky reality show VyVolení televize Prima předvádí další marný pokus, jak na sebe upozornit. Teď ho možná napadla spásná myšlenka: chystá se pronajmout svůj zadek na reklamu. Pomůže mu to k získání ztracené popularity?

„Rozhodl jsem se, že pronajmu levou půlku svého pozadí té firmě, která mi dá největší honorář. Na pravé části zadku už mám stejně logo VyVolených, takže nic kýčovitějšího být nemůže, ani kdybych tam měl značku cigaret nebo bankovní ústav,“ myslí si Hranáč. Jak ale firmu po vytetování loga donutí k tomu, aby mu po zbytek života platila pravidelně honorář, to zatím ještě netuší. Tak Martine, hodně štěstí při hledání klientů!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.