Richard Müller: Se svými dětmi se o drogách bavím otevřeně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Richard Müller: Se svými dětmi se o drogách bavím otevřeně!

Richard Müller
Richard Müller (Aha! – David Kundrát)

Zpěvák a trojnásobný tatínek Richard Müller (51) si prošel maniodepresivními stavy a experimentoval i s drogami. Jako každý rodič chce, aby se jeho děti měly lépe než on, a proto se neváhá podělit o své špatné zkušenosti.

Müller má z prvního manželství Filipa a Emu, kteří už dávno opustili rodinné hnízdo a studují. Nejmladšího Marcuse (1) má s manažerkou Vandou Wolfovou a rodičovství si vyloženě užívá.

Se staršími dětmi je stále v kontaktu a jak sám říká, má s nimi kamarádsko-rodičovský vztah. „S dětmi máme opravdu otevřený vztah a bavíme se o všem. Samozřejmě i o drogách. Myslím, že jsem pro své děti odstrašujícím příkladem, co se drog týká,“ přiznává zpěvák otevřeně v magazínu Sedmička.

„V podstatě moje experimenty s drogami byly v rovině lehkých drog. Popsalo se o tom mnoho, ale zároveň mnoho z toho není pravda. Marihuana mi dávala volnost, pocit tvořivosti. Po čase si ta droga vybrala krutou daň. Máte-li totiž náběh na jakoukoli psychickou poruchu nebo chorobu, tak vám marihuana tento nástup urychlí a zintenzivní,“ vzpomíná Müller na své problémy s maniodepresivními stavy.

Po všech eskapádách a ukončení kariéry se však dal dohromady a chystá se turné Hlasy. S alkoholem a drogami už nechce mít nic společného.“Jsem abstinent. Občas si zapálím cigaretu, ale jinak nic.“



Autor:  mpa

Přečtěte si
analfabet
27. 8. 2013 • 22:32

Ty si hovno pamatuješ, smrdutá gerontko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.