Richarda Müllera (52) opustila partnerka i s jeho ani ne dvouletým synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Richarda Müllera (52) opustila partnerka i s jeho ani ne dvouletým synem!

Vztah Richarda Mullera prý prochází velkou krizí.
Vztah Richarda Mullera prý prochází velkou krizí.

Začátek roku si nemůže ani trochu pochvalovat zpěvák Richard Müller. Toho měla podle informací slovenských médií opustit jeho partnerka Vanda Wolfová (42) kvůli vleklé krizi ve vztahu. A s sebou si odvedla i jejich synka Markuse, který v únoru oslaví teprve druhé narozeniny.

Když před necelými dvěma lety dala Češka Vanda Wolfová slavnému zpěvákovi syna, vypadalo to, že ideálnější pár v showbyznysu není. Jenže teď se ukazuje, že se poměrně brzy objevila krize. Podle informací Nové Času šestiletý vztah zpěváka a ředitelky marketingové společnosti prochází těžkým obdobím.

„Vztah mezi Müllerem a Wolfovou prochází krizí. Situace je tak špatná, že už se Vanda i s malým synem od Richarda odstěhovala,“ tvrdí zdroj deníku. A odloučení už se mělo podepsat i na zdraví oblíbeného umělce. O tom je známo, že už se léta potýká s vážnými depresemi. Právě Wolfová měla v minulosti Müllerovi pomáhat těžké období překonat.

Richard Müller v minulosti přišel už o dva vztahy. Rozešel se jak s moderátorkou Soňou Müllerovou, tak se zpěvačkou Ivou Bittovou. Později přiznal, že důvodem rozvodu se Soňou měly být jeho nevěry a lži. Byť si slovenští novináři stojí za tím, že vztah krizí prochází, Wolfová vše popírá. Prohlásila totiž, že si po krásné předvánoční dovolené u moře všichni užili nádherné Vánoce. Možná jen nechtěla říct pravdu a ctí pravidlo, že špinavé prádlo by se nemělo prát na veřejnosti.

Autor:  ph

Přečtěte si
majojo
7. 1. 2014 • 19:10

Poměrně rozumné rozhodnutí. Ona bude mít prachy, on klid.

pelagie
7. 1. 2014 • 09:52

A to ještě nedávno hovořili o druhém dítěti ...divila jsem se, že měla jeho přítelkyně odvahu s ním žít , stačí se podívat, poslechnout jak mluví a vím, že to není vpořádku

marie60
7. 1. 2014 • 09:40

marie60
7. 1. 2014 • 09:39

Já se vůbec divím, že s ním nějaká holka mohla žít po těch jeho eskapádách s drogama.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.