Radovan Lukavský (87): Kdo mu pomůže? Celá léta se o něj staral syn | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Radovan Lukavský (87): Kdo mu pomůže? Celá léta se o něj staral syn

Radovan Lukavský
Radovan Lukavský (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Jak se legendární herec Radovan Lukavský (87) vyrovnává se ztrátou svého jediného syna Ondřeje (†57)? Těžko! Podle sousedů to byl totiž právě jeho syn, kdo se o něj jako jediný z rodiny staral.

Jak se legendární herec Radovan Lukavský (87) vyrovnává se ztrátou svého jediného syna Ondřeje (†57)? Těžko! Podle sousedů to byl totiž právě jeho syn, kdo se o něj jako jediný z rodiny staral. Kdo teď ale po něm převezme štafetu? Nezůstane nestor českého divadla nakonec sám? Lukavský se zatím skrývá a jeho byt zeje prázdnotou!

Kdo zazvoní na dveře s jmenovkou Lukavský v pátém patře domu nedaleko metra Želivského, ten se v posledních dnech žádné reakce nedočká. „Už jsme ho tu dlouho neviděli. Vůbec nevíme, co s ním je! Syn Ondřej u něj byl každý den, když to jen šlo. Někdy jsem zahlédla také jeho vnučku, ale to nebylo tak často. Snad se o pana Lukavského zbytek rodiny postará. On od smrti manželky hrozně chřadl a teď tu pomoc potřebuje ze všeho nejvíc,“ doufají sousedé Lukavského. Ten na pondělním pohřbu svého syna působil velmi unaveným dojmem. Už delší dobu má mnoho zdravotních neduhů, kvůli kterým nyní nehraje ani v Národním divadle. Zdroj z rodiny naznačuje, že Lukavský dočasně bydlí u vnučky. Ta se ale zatím nestačila stavit v bydlišti dědečka ani pro jeho poštu. A tak schránka přetéká dopisy a letáky...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.