Velkolepý návrat odepsané Reginy Rázlové: Bude hrát modelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Velkolepý návrat odepsané Reginy Rázlové: Bude hrát modelku!

Ten úsměv nevěstí nic dobrého. Regina Rázlová ozbrojená a zřejmě nebezpečná.
Ten úsměv nevěstí nic dobrého. Regina Rázlová ozbrojená a zřejmě nebezpečná. (Foto pro Aha! – Tomáš Pánek, ara)

To je ale novina. Herečka Regina Rázlová (66) se vrací před filmovou kameru. Po téměř dvacetileté přestávce, kdy čelila obvinění za půlmiliardový tunel a léčila se v Bohnicích kvůli roztroušené skleróze, slaví Rázlová gigantický návrat.

Na půvabu herečce neubrala ani vazba, kde se pokusila několikrát o sebevraždu, ani zralý věk. Po letošní amnestii prezidenta republiky si Rázlová zase volně vydechla, noční můra skončila. Regina se proměnila jako mávnutím kouzelného proutku v ženu, která mužům ještě dokáže zrychlit tep. Bývalá manželka herců Petra Štěpánka (64), Petra Olivy (69) a vdova po architektovi Jindřichu Santarovi (†81) nabírá druhý dech.

Nabídka hlavní role v komedii Tomáše Magnuska (29) a Davida Laňky Modelky s. r. o. se prý nedala odmítnout. „Kývla jsem proto, že jde o komedii. Už předtím mi nabízeli role například v seriálech, ale šlo o samé dramatické postavy. Už jsem dramat v životě zažila dost, a proto se již chci jenom bavit,“ vysvětlila své pohnutky Rázlová.

Prožila toho dost. I když jí amnestie zřejmě vrátila klidné spaní, přece stále čelí roztroušené skleróze. Hvězda filmů jako Utrpení mladého Boháčka, Parta hic a kráska ze seriálu 30 případů majora Zemana má šanci navázat na svou zašlou slávu.

Scénář nabízí humorný příběh z atraktivního prostředí modelingu. Dvě konkurenční agentury spolu vedou lítý boj, což přináší řadu komických situací. Vedle Reginy Rázlové se ve filmu objeví i Jiří Štěpnička (66), Martin Kraus (30), Daniela Peštová (42) nebo Martin Písařík (34).



Autor:  höh

Přečtěte si
illis
8. 8. 2013 • 23:07

Vypadá na 76 a ne 66 let a to se vizážisté asi dost snažili

illis
8. 8. 2013 • 23:05

Kde teda skončily ty vytunelované peníze ? Madam si nejspíše užívá a teď najednou zázračně uzdravená se bude věnovat filmování . No za tu částku, neberte to. Za mlada protěžovaná kvůli otci a dnes protěžovaná tímto způsobem. Možná se na filmu podílí jako producent, někde ty peníze musí provětrat. Mimochodem ta její současná fotografie je něco hrozného. Jen aby ta zbraň náhodně nevystřelila a nebyl malér .

abstergo
8. 8. 2013 • 21:24

Jojo, i soudružka Rázlová nahrává dojmu, že se pomalu vracíme do "starých dobrých časů" (blicí smajlík)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.