Krutý osud Reginy Rázlové: Po revoluci roznášela letáky a věštila z karet… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Krutý osud Reginy Rázlové: Po revoluci roznášela letáky a věštila z karet…

Regina Rázlová (2011)
Regina Rázlová (2011) (Profimedia.cz)

Život se s herečkou Reginou Rázlovou (65) příliš nemazlil. Po roce 1989 se s filmové hvězdy stala nevýznamná žena, která se živila jak jen se dalo.

V období společenských změn došlo nové vedení Národního divadla k názoru, že Rázlová není kvůli svým politickým postojům na správném místě. Od roku 1990 zde nedostala žádnou roli a o osm let později dostala výpověď. „Předtím se říkalo, jak je hnusné vyhazovat lidi z kádrových důvodů. A najednou začali noví páni dělat totéž,“ vrátila se Rázlová do minulosti v magazínu Sedmička.

Po této zkušenosti jí už herectví nelákalo a za svou kariérou udělala tlustou čáru: „Musíte zatáhnout oponu. Když si řeknete, že skončíte, musíte umět skončit. Jsou i jiné světy. Nemyslím si, že když někdo říká, jak nemůže bez divadla žít, že by to byla pravda. Jde to. Musí to jít.“ Regina Rázlová chtěla všem dokázat, že se o sobe dokáže postarat i bez cizí pomoci a v nouzi tak přijala práci, kde by slavnou herečku nikdo nečekal. „Prodávala jsem chlebíčky a dvě deci v denním bistru, rozdávala letáky, taky jezdila po republice s kyvadlem a vykládala karty. Stoprocentně bych se tak uživila i dnes,“ tvrdí Rázlová, která kvůli zdravotním komplikacím skončila na invalidním důchodě.



Autor:  cam

Přečtěte si
agatahlasova
14. 5. 2013 • 23:59

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

illis
12. 5. 2013 • 22:28

Možná byla dobrá herečka, ale dobrých hereček je u nás dost. Žena, která léta čelila trestu za půlmiliardový tunel ve firmě Skloexport, je nyní v pohodě . Obvinění pro ni skončilo dobře, má svůj důchod a rozhodně nestrádá. Vždy si žila dobře na rozdíl od jiných.

az007
10. 5. 2013 • 10:16

Co jí chcete přehodnocovat, jaký ID? Ona už má důchod starobní! A že byla dobrá herečka, to se jí upřít nedá! U komoušů byli mnozí jiní a to byli pane parchanti!!!!! Co provedla ona tak zlého? Vždyť z její branže jich tam bylo hafo a o těch se nemluví, ti jsou čistí jako slovo boží. Když tedy soudit, tak všechny stejně, ne?!?!

gordon
10. 5. 2013 • 00:57

a taky se nezmínil redaktor o tom,že sice nedostávala v ND role,aby nebyla lidem na očích,ale celých 8 let jí šel od ND plat.Komouši se vždy a ve všem "podrží".Neměl by se nyní,když je tak čiperná, přehodnotit invalidní důchod?Ona i manželka kandidáta na prezidenta paní Fišerová je léta v invalidce,Manželky papalášů a cikáni-nemakačenkové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.