Macura poslal fotku Bartošové ležící na pláži: Vypadá, že je v bezvědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Macura poslal fotku Bartošové ležící na pláži: Vypadá, že je v bezvědomí!

Zdeněk Macura poslal fotky Ivety Bartošové. Na obou vypadá zpěvačka příšerně.
Zdeněk Macura poslal fotky Ivety Bartošové. Na obou vypadá zpěvačka příšerně. (Facebook, Zdeněk Macura)

Údajný únosce Ivety Bartošové (47) Zdeněk Macura (39) se snaží uklidnit všechny, kteří mají o zpěvačku strach. Proto dal na svůj facebookový profil její fotku s komentářem, že prý je šťastná. Jenže...

„Ivetka včera na pláži, byla šťastná a ve vodě,“ napsal k fotce, na které je podle všeho opravdu Iveta Bartošová. Pravdou nicméně také je, že Iveta na fotce vypadá, jako by na pláži v bezvědomí. Její tělo je v nepřirozené poloze a navíc to vypadá, že má dolní díl plavek obráceně! Pokud se tedy vůbec jedná o plavky a nejde o obyčené spodní prádlo.

Touto fotkou si tedy Macura moc nepomohl. Plavky naruby a podivně „pohozené“ tělo totiž jen vybízí ke spekulacím, zda se Iveta vůbec oblékla sama a zda byla při pořízení fotografie při vědomí a souhlasila s ním. Tak nebo tak by se měl Macura co nejdříve přihlásit na policii, která po něm i Bartošové intenzivně pátrá.

O něco později Macura poslal ještě jednu fotografii, na které se Iveta usmívá, byť znovu nevypadá zrovna svěže.



Přečtěte si
fizi
14. 7. 2013 • 18:36

oprava: šou.stalista

fizi
14. 7. 2013 • 18:34

Orneli,líp bych to nenapsal!!!Vzhleden k tomu,že má chvíli po lobotomii,že ji někdo zrovna vyměnil pochcanou plenu...byl to Macura nebo Rychtář-to si nevzpomínám,ani na to,že jsem na té pláži ležela,to mě tam musel někdo donést....to je děs,vždyť ta Bliveta neví,kdo je a nepoznává už ani lidi kolem sebe.Ještě by mě zajímalo,z čeho ten její ***lista platí celou tuhle akci a kde a čím si na to vydělává.Že by zase Pásek???

ornel
9. 7. 2013 • 05:24

v bezvědomí?Už je po smrti.My to nevidíme,ale v zádech měla zabodnuté vidle a je přetočená v pase.Proto ten zadek na opačné straně To víte.Itálie

ropuchaninka
9. 7. 2013 • 01:01

vypada normalka---tak jak kazdy kdo lezi na chrbate----zvelicene-je to dospelacka dajte jej pokoj!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.