Herečka Jaroslava Obermaierová: Nahá za 400 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herečka Jaroslava Obermaierová: Nahá za 400 korun!

Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová (TV Prima)

Jako pořádná čiperka se projevila herečka Jaroslava Obermaierová (67). Deníku Aha! prozradila pikantní informace ze svého bujarého mládí.

Herecké začátky Jaroslavy Obermaierové byly pořádně žhavé. Jako začínající, mladé, půvabné a hlavně ctižádostivé herečce nezbývalo nic jiného, než kývnout na pár nahých scén. Se svlékáním ve filmu ale herečka nikdy problém neměla. V okamžiku, kdy se na place ocitla v milostném trojúhelníku, ji ale její suverénnost opustila.

„Ve filmu Souhvězdí panny jsem měla milostnou scénu s tehdejším přítelem Josefem Čápem. Jenže během natáčení jsem se šíleně zamilovala do kameramana, který tu scénu točil. Bylo mi nepříjemné, že na mě Čáp sahal,“ vyprávěla herečka Zdeňku Podhůrskému v jeho pořadu Karlovariáda. Jenomže režisérovi se neodmlouvá a peníze nesmrdí. „Tehdy se ve filmu svlékalo za úplně jiné peníze. Dělalo to čtyři stovky za nahou scénu. Přitom jako oblečená jsem měla 80 korun za natáčecí den,“ propálila Jarka honorář za nahotu.

Mladým kolegyním ale současné honoráře nezávidí. „Je mi hrozně líto současných mladých hereček. Pořád se svlékají, pořád kopulují. Díky bohu, že jsem stará,“ smála se Obermaierová, která si v Karlových Varech užívá odpočinku. „Celý rok jsem v jednom kole. Jsem šťastná, že si v létě od natáčení a divadla odpočinu,“ svěřila se Aha!



Přečtěte si
hillaarkaa
4. 7. 2013 • 20:31

Obermaierová může některé dnešní rychlokvašky strčit jednou rukou někam...Strší garda slušných herců,co zahráli všecko.To dnešní v Růžových zahradách a Přemluv bábu,dědka nestojí za nic

hillaarkaa
4. 7. 2013 • 20:28

Nejseš ty Nosálova špína???!Asi ti hodil na polívku a protáhnul tě násadou od koštěte nejspíš,ludro

vuhp
4. 7. 2013 • 10:54

Mám ji ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.