Lucka Vondráčková a spolupráci s Michalem Davidem: Je to návykové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lucka Vondráčková a spolupráci s Michalem Davidem: Je to návykové!

Michal David a Lucka Vondráčková vyrazili společně na turné.
Michal David a Lucka Vondráčková vyrazili společně na turné. (Foto Aha! - Přibyl, Křivan, Machan, Černovský)

Populární zpěvačka Lucie Vondráčková (33) si na chvíli odskočila od mateřských povinností a manžela Tomáše Plekance (30), aby s králem českých diskoték Michalem Davidem (52) odzpívala celostátní turné.

Celá sláva začala na konci května v ostravské ČEZ Aréně a vyvrcholilo v Praze, kam přišlo toto duo podpořit 13 00 diváků. Lucie Vondráčková si na nepřízeň fanoušků stěžovat nemohla a všechna vystoupení ji neuvěřitelně potěšila a vlila novou krev do žil.

„Už chápu, proč zpěváci dělají jedno turné za druhým. Je totiž návykové! Co vydáte, se vám dvakrát vrátí od diváků,“ říká nadšeně zpěvačka na stránkách Style.iprima.cz

A spolupráce těchto dvou jen tak neskončí! „Lucce jsem nabídl roli v nově připravovaném filmu Diskopříběh 3. Měla by hrát dceru, která se narodila před 25 lety Jirkovi Horáčkovi, neboli Rudovi Hrušinskému.“

„Je to kuriózní. Před tím jsem hrála Rudovi partnerku, teď budu jeho dcera,“ těší se na novou roli Lucie Vondráčková.



Přečtěte si
kikot
13. 11. 2013 • 14:49

PROC JINE HOLKI CO SUKALI JEJIHO TATU TAKY NEJSOU V BULVARU,VYCHCANE TO ZATUTLALI CO,TA JEHO MARMELADA NAROZENA VE ZNAMENI OPICE V CINSKYM HOROSKOPU,SE REHTA ODEVSUD ,UZ JI MAJ VSEHNY DOST

kikot
13. 11. 2013 • 14:45

jo uz tu svou marmeladu klan vondrackuv od detstvi nevi kam strcit,bez tety by byla nula,ale stakovou rodinnou podporou jak ma ona by to uz dokazal i dement,nebo cvicena opice,a lidi ji jeste fandej no to je k smichu fuuuuuuuuj!

jity
7. 7. 2013 • 18:39

Že se na to holka nevykašle. Písničky má hrozný, zpěv nic moc, co si pořád dokazuje. Tetka byla jen jedna ta zpívat uměla. Má to zapotřebí se pořád vnucovat, vždyť už ji to lidi dávají najevo. Nějaké záporné ocenění dostala a když se ptali lidí, tak každý říkal, že jdou na Michala Davida a na ni se moc netěšili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.