Veronika Žilková je vděčná za každý kšeft: Potřebuje novou podlahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Žilková je vděčná za každý kšeft: Potřebuje novou podlahu!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Marek Pátek)

Kdekdo se pozastavoval nad účinkováním Veroniky Žilkové v přihlouplé komedii Babovřesky. Herečka však musí živit rodinu a nemůže si dovolit odmítat pracovní nabídky.

Pryč jsou časy, kdy byla Žilková k vidění v kvalitních filmech jako Otesánek, nebo Zapomenuté světlo, který jí dokonce zajistil Českého lva. Veronika si teď zahrála v komedii Babovřesky od Zdeňka Trošky, která se sice stala diváckým trhákem, ale řada kolegů z divadla herečku za tento počin odsoudila.

 

Žilková si nicméně za roli v Babovřeskách vydělala 180 tisíc, a to se počítá. Neváhala tak zopakovat si svou postavu i v pokračování, které se právě natáčí. Potřebuje totiž investovat do své domácnosti. „Honorář za velkou filmovou roli mi tak akorát stačí na novou podlahu ve dvou pokojích,“ přiznala webu Prima Style Žilková, která se musí pořádně otáčet.



Přečtěte si
lillyli
15. 6. 2013 • 09:00

Oni žijou v úplně jiném světě. Krampolovi taky brečí...z těch peněz, co on vydělal, mu vážně nic nezůstalo? Asi ne...vzpomínám si, jak se jednou chlubil, že jeho tepláky jsou dražší než oblek, který měl na sobě Gott. Tak si neměl kupovat pitomé předražené značkové ponožky, například Někdy mě připadá, že když se člověk narodí jako lempl..rukama se neuživí a v hlavě má průvan,... tak se stane buď komediantem nebo politikem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.