O tom, že domácnost Veroniky Žilkové (51) je poněkud nestandardní, není žádná pochyb. Zatímco všichni ostatní rodiče chtějí od dětí ty nejlepší výsledky, herečka hluboce doufá, že malá Kordulka (7) nepřinese domů »samý biče«. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ježíši , co je to zase za článek ? Nebo co je to za matku, která neví jaké vysvědčení děti přinesou. Ona neví jaké známky děti nosí během roku ? Podle toho se přeci ví, jaké asi známky mají.
Mě se moooc líbí,jak si vás tu bulvár dává a vy nadáváte a ničíte si nervy úplně zbytečně ...... Tento článek by se dal napsat taky třeba takhle : " Herečka Veronika Žilková pronesla k tématu vysvědčení své dcery Kordulky,že ta byla o pololetí zklamaná,že má všechny známky stejné,a že už takové nechce " To by vás ale tak neštvalo že jo..tak se tu mučte vztekem
Já jsem žila 7let v Praze a měla možnost se dostat do světa šhowbusinesu,a vím co to je za kydy,a od té doby už bulvár nečtu.Viz Krampol,chudák nemá na nájem a je na dovolený,Patrasová chudinka je díky manželovi nymfomanka,pak jak se prezentuje Adamcová,která si vyšu..la režiséra Adamce a teď se chlubí v novinách,jak mají vilu za 50milionu?!!No to mi hlava nebere.Ještě jsem neslyšela,že takový prasata by přispěli na povodně nebo nemocné děti,ale chlubit se umí.To je hyenismus a zrovna těm nepřeji nic dobrého.Proč taky.Prasata
Další článek o ničem, ani jsem ho nedočetla, Žilková opět nepřekvapila . Ještě, že už nebude rodit další děti, to by byla zábava na dalších 30 let dopředu. Agátou počínaje a Kordulou konče, fakt stačilo. Jediný normální z té famílie mi přijde Cyril a jeho otec Marek Navrátil. Vincek bude po mámě, doufám, že Kordula bude mít něco rozumného ze Stropnického .
On byl svedený Žilkovou, protože jinak by si sám od sebe s ní nic nejspíš nezačal . Prý měl na sobě modrou košili a ona chlapy v modré košili zbožňuje . Měl dobrou ženu, ale asi si dobrého bydla moc nevážil, nechal ji se třema dětma a nastěhoval se k Žilkové .
Článku bych zcela vyjímečně věřila. Paní Žilková je "hodně zvláštní"
Jak je to u ní s výchovou potomků je vidět na její Agátě.
Z téhle holčičky s příšerným jménem vyroste jednou ještě větší zmetek
Když porovnám mladé dívky ve věku Agáty a vzpomenu si na stejný věk dcer, tak je tam velký rozdíl v chování. Nejčastěji jsem viděla Agátu s cigaretou a skleničkou, ale hlavně před objektivem fotografů. Její matka je také ráda středem pozornosti. Pokud máš meibes jiný názor, je to tvoje věc .
Ano mám a jsem za něj ráda ...bydlím v poměrně velkém městě... A když vidím dnešní mladé slečny,posedávající v parku na lavičkách,v jedné ruce něco k pití a ve druhé cigeretu ...slovník kriminálníků nejhrubšího zrna,tak je mi z těch holek smutno... Pokud se mi vyjímečně poštěstí jet MHD, nestačím zírat jak se holky předvádí před klukama.. Jsou sprosté,obhroublé,vyzívavé a nechutné ! Samozřejmě že nejsou všechny stejné,to netvrdím,ale je to přesně jak s Agátou.. Má svojí úspěšnou firmu, investuje poměrně velkou část financí na charitu atd ... A že je před objektivy fotografů - je to její práce... A fotografie nabízí to co chceme údajně vidět..Přeci nenabídne Agátu s malými dětmi na hřišti ,nebo v cukrárně..Nebo s dárky v nemocnicích - koho by to zajímalo že ...