»Šestinedělka« Vilhelmová vypadá skvěle! Dokonce si už vyšla mezi lidi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Šestinedělka« Vilhelmová vypadá skvěle! Dokonce si už vyšla mezi lidi

Bříška se Vilhelmová ještě zbavit nestačila.
Bříška se Vilhelmová ještě zbavit nestačila. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hurda, Roman Souček, Marek Pátek, herminapress.cz)

Není to ještě ani měsíc, co herečka Tatiana Vilhelmová (34) přivedla na svět svého třetího syna Lojzu. Přestože jí tedy ještě neskončilo šestinedělí, už si vyrazila na společenskou akci.

Na herečce je na první pohled vidět, že se ještě nestihla vrátit do takové formy, jakou si držela před porodem. V obličeji se jí ale zračila spokojenost. Jak by také ne, když otcem miminka je herec a muzikant Vojtěch Dyk (27), který s Táňou prožíval celé těhotenství i porod. Přiznal dokonce, že díky své přítomnosti u porodu v sobě objevil kus šelmy.

„Najednou se začnete chovat jako zvíře. Veškeré zábrany jdou stranou,“ prozradil novopečený otec v rozhovoru pro magazín Právo. Co všechno Dykovy animální pudy v jejich domácnosti způsobily, ale už neprozradil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.