pasadena------uhodila jsi akorat tak kravskou - pycu, a ne hrebik na hlavicku! Akorat ,tak na tu tvoji -kebuly vyhtabanou. Ted cti ty slupko! Me muze urazit a rozhodit jen. - Inteligent! Ale ty mezi ne - nepatris vid? To vis moc dobre.
Taky je dobrý posadit novopečenou matku s kytkou na sedadlo smrti a nolvorozence nechat samotnýho někde vzádu. Jo, já vím, že v sedačce, ale snad by ho máma měla držet v náručí, ne?
pasadena. Ty strevo koho tady urazis ty nulo , muzu si napsat jaky nazor chci, aty asociale, nebudes nikoho urazet! Nemam co te krpatici zavidet . Preju ti z celeho srdce, aby si se zadavila ty!! Ty - blbko!
Vilhemovou - nesnasim, uz proto, ze rozbila- rodinu.I kdyby porodila 4. deti, stejne se o ne bude starat - Vojtik z Vojtova! Podpantoflak.. Tak krpatka uvazuje - rozkrokem!
Já jim fandím.Jsou mladí,krásní,úspěšní.Rozhodně ti dva vypadají líp než např.Janeček s Mátlovou a podobní.Tam to rozhodně není o lásce,to mi nikdo nevymluví.
Ale Táňa svého manžela také milovala, dokonce měla přítele a kvůli němu ho opustila. Třeba nyní je to ten pravý, třeba už k jinému zase utíkat nebude. Hlavně kvůli dětem by to bylo jedině dobře.