Halina Pawlowská: Zlomená noha! Sice se směje, ale... Komplikace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Halina Pawlowská: Zlomená noha! Sice se směje, ale... Komplikace

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA/BRNO – Halina Pawlowská (51) trpí jako zvíře! Zlomila si nohu! Sice se směje a snaží se tvářit, že je všechno v pořádku, ale... Kvůli její váze, která je údajně 101 kilogramů, teď hrozí, že se bude léčit celé měsíce. Jako by jí nestačily problémy, které má se svými obřími ňadry, jež dávají jejím zádům pořádně zabrat.

Kvůli její váze 101 kg
A nevadí i obří ňadra? Jak jsou vlastně velká?

Korpulentní moderátorka Halina Pawlowská, která měří pouhých 165 cm, měla už kdysi od páteře ochrnutou nohu, kvůli které se nemohla ani pořádně umýt. Právě proto si nechala postavit bezbariérový vstup do vily. Nyní je na tom podobně, ale sama odmítá přiznat, co se jí stalo. „K mé noze vám nic neřeknu,“ zněla její stručná odpověď na naši otázku.

Ani její přátelé nejsou jednotní. „Spadla v obchoďáku,“ přišla do redakce deníku Aha! esemeska od jednoho z jejích kolegů. „Má distorzi kotníku. Ona sama vypráví, že se jí to stalo při vystupování z taxíku. Ve skutečnosti k tomu ale došlo na jedné párty. Tím se ale nechlubí. Ještě by si lidé mohli začít myslet, že při tom byla opilá,“ naznačuje tajemně blízký spolupracovník Pawlowské.

„U distorze, tedy podvrknutí kotníku sice nebývají poškozeny kosti, ale u silnějších, těžších a méně pohyblivých pacientů i sebemenší došlápnutí na nohu nadměrně zatíží kloub, a léčba se tak neúměrně prodlužuje,“ uvádí lékař Petr Randáček.

I přes ukrutné bolesti se ale víc než metrák vážící Halina rozhodla pokračovat dál v natáčení svého televizního pořadu Banánové rybičky. „Paní Pawlowská už točila i se zraněním a ani u dalších plánovaných dílů nežádala o odklad. Vše natočíme v termínu,“ dušuje se mluvčí brněnské redakce České televize Hana Orošová. Na natáčení ji přivezl na kolečkovém křesle Karel Czaban, který je zároveň Halininým manažerem, režisérem Rybiček a už dlouhou dobu se spekuluje o tom, že jejich vztah je víc než přátelský.

Oblíbená moderátorka, které váha ukazuje nadhodnotu i kvůli nadměrně vyvinutým ňadrům, jež jí po jedné z poslední diet vyrostla dokonce do úctyhodné velikosti F/70, tedy velikosti šest, teď kvůli poraněné noze bolestí skoro nespí. Cestování mezi Prahou a Brnem je pro ni navíc příšerným utrpením, ale i přes to svou zraněnou končetinu namáhá. Pokud Halina nezvolní a nezačne nohu šetřit, může se jí uzdravování kvůli »Rybičkám« protáhnout i na několik měsíců. A pokud bude nohu nyní namáhat, může se potýkat s komplikacemi a bolestmi už navždy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.