Drsná hra v Prostřenu: Hostům došla trpělivost, šli se najíst do restaurace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Drsná hra v Prostřenu: Hostům došla trpělivost, šli se najíst do restaurace!

Ústecké Prostřeno je dámská jízda
Ústecké Prostřeno je dámská jízda (TV Prima)

Ústecké Prostřeno se ve čtvrtek promění v pořádné drama. Ruská důchodkyně Alla totiž přecenila své schopnosti a prohrála boj s časem.

Tento týden se u stolu setkalo pět žen a mužský element, který by uklidnil napjatou atmosféru, zde očividně chybí. Vzniká tak bohatý prostor pro pomluvy a vzájemnou nevraživost.

Kadeřnice Alla je z celého kolektivu nejstarší a soupeřky se tak právem obávají jejích zkušeností. Alla překvapivě nespoléhá na ruskou kuchyní, která by nemusela příliš bodovat. Pustilo se do náročného menu a slíbila ztracená vejce, holandskou omáčku, či kachní prsa.

Nadšení její konkurenci ovšem vydrželo jen do předkrmu. Když Alla připálila cheesecake, začala panikařit a vaření ji trvalo nezvykle dlouho. Překážky se na Allu nahrnuly ze všech stran a u soutěžících začala ztrácet body.

Nakonec její menu zavrhly ještě předtím, než jej stačily ochutnat. Hlad je totiž vyhnal do nedaleké restaurace. Alla si takové chování samozřejmě nenechala líbit a chystá pomstu…

Bouřlivé Prostřeno uvidíte dnes v 18 hodin na Prima Family.



Autor:  cam

Přečtěte si
budox
7. 6. 2013 • 08:18

Nechápu, že Šárka mohla pracovat jako zdr. sestra, něco tak hloupého jsem dlouho neviděla, smažákem to rozsekla

wenuska
6. 6. 2013 • 19:26

Boušková a Vydra tragédie, opravdu někdy silně ducha mdlého. On je ducha mdlého celý pořad. Ani manželka si nedovolí mi chodit do mých věcí a já jí totéž. Sestava 5 bab je malér, ale pokud nejsou muži, chápu. Ruska, to je výsměch až neuvěřitelný. Nicméně primitiv jakým je Šárka, to je síla. Ona nezná ani spoustu běžných jídel, neumí je dokonce ani přečíst, je to tupoň jaký ještě v tomto pořadu nebyl. Nvěřím, že vůbec mohla vychodit ZDŠ. Na to máme koukat? Doufám, že vyhraje ta 22 letá, protože by to bylo naprosto zasloužené a tím pro mne tento pořad končí.

danuska555
6. 6. 2013 • 15:00

! To cele vedni-pro dukce jim diriguji, co maji delat ' trapneho, aby se zvysila - sledovanost! Si mysli, ze jsme tak opradvu blbiiiii. a zerem jim to?? To ani nahodou, je todo oci bijici, jak si vymyslite!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.