Britney Spears v ohrožení: Bojí se o své děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Britney Spears v ohrožení: Bojí se o své děti!

vyděšená Britney Spears
vyděšená Britney Spears (profimedia.cz)

Z Kalifornie, kterou ohrožují mohutné požáry, každou silnicí ujíždějí lidé v touze zachránit se před plameny. Opačnou cestou vyrazila Britney Spears (31). Vyděšená zpěvačka se zoufale snaží dostat do svého domu, aby odtud mohla do bezpečí odvést své dva syny.

Popová princezna musela v týdnu odjet za prací do jiného města, její dva syny Jaydena a Seana hlídala chůva a její přítel. Všechny je ale zaskočily plameny, které se rychle začaly šířit oblastí kolem Malibu a polykaly celé lesy a domy. Lidi uvěznené v domě Britney Spears v Calabasas se snažili zachránit hasiči, ale zpěvačka nedala na doporučení a riskantně se rozjela proti kouři, který zahalil celou oblast.

Po dálnici uháněla se svým bílým jaguárem o sto šest, až ji nakonec zadržely zátarasy a policejní hlídky. Strážníci ji nakonec také uklidnili dobrou zprávou, že o její nejbližší už je postaráno.

Rozsáhlý požár podél jižního pobřeží Kalifornie ohrožuje 4000 domů. Plameny už pohltily přes 111 čtverečních kilometrů porostů. Zlikvidovat ničivý živel potrvá podle hasičů do pondělí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.