Chystá se pokračování filmu Eva tropí hlouposti (1939)! Má šanci na úspěch? HLASUJTE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chystá se pokračování filmu Eva tropí hlouposti (1939)! Má šanci na úspěch? HLASUJTE!

Z filmu Eva tropí hlouposti
Z filmu Eva tropí hlouposti (Photos © Lucernafilm)

Filmová komedie „Eva tropí hlouposti“ patří mezi české filmové klenoty. Snímek vznikl v době protektorátu, režíroval ho Martin Frič a námět napsala nedávno zesnulá Fan Vavřincová. Už za rok se má natáčet pokračování, které ponese název Eva zase tropí hlouposti. Má šanci na úspěch?

Natočit pokračování filmu po 74 letech je opravdu pořádná výzva. Producentka Ester Honysová, jejíž společnost bude film natáčet, se toho ale nebojí. “Eva zase tropí hlouposti bude volné pokračování původního snímku, takže návaznost bude naplněna hlavně přes postavy, jejich charaktery a motivace v jednání. Film vzniká na motivy knihy Fan Vavřincové, ke které máme autorské právo. Scénáře se ujala Tereza Tobiášová,” prozradila serveru Borovan.cz Honysová, která dodala, že režisérem bude Jiří Severa.

Anketa

Má pokračování komedie Eva tropí hlouposti šanci na úspěch?
Celkem 84 hlasujících

Nabízí se otázka, kdo ztvární hlavní role. Dokáže někdo překonat Oldřicha Nového nebo Natašu Gollovou? Nezlobte se na nás, ale nenapadá nás jediný český herec ani herečka, kteří by dokázali navázat na jedinečné výkony původních představitelů. Film má být navíc zasazený do současnosti, což bude velmi složité. Ale uvidíme, třeba nás tvůrci překvapí a nebudou sázet jen popularitu protektorátního snímku. Natáčet se bude už v létě 2014 a rozpočet prý zatím činí 23 milionů korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.