Havlová musela rychle nastoupit do práce! Moc se jí to nelíbilo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Havlová musela rychle nastoupit do práce! Moc se jí to nelíbilo…

Havlová nahradila Žilkovou v divadle.
Havlová nahradila Žilkovou v divadle. (Divadlo na Vinohradech)

Zraněná herečka Veronika Žilková (51) pěkně komplikuje život svým kolegům. Protože se kvůli utrženému hýžďovému svalu nemůže měsíc hýbat, ruší Divadlo na Vinohradech představení, ve kterých hraje. Např. včera musela kvůli zraněné Žilkové mimořádně do práce Dagmar Havlová (60). Ta přitom měla domluvený jiný soukromý program.

Místo původně plánovaného představení Byl jsem přitom zařadilo divadlo do programu drama Rebeka, v němž má Havlová hlavní roli. „Dagmar zavolali, jestli bude moci. Ona už prý měla domluvený jiný program, ale nakonec ho zrušila. Chtěla kolegyni pomoci. V Rebece totiž hraje celkem šest herců a byla to nejsnazší varianta náhrady. Větší počet herců by dohromady tak rychle nedali,“ řekl deníku Aha! zdroj z divadla.

„Ano, jednalo se o rychlou změnu představení a diváci o ní byli včas informováni,“ sdělil na internetových stránkách vinohradské scény její ředitel Tomáš Töpfer (62). Ten teď musí se svým týmem vyřešit, co s dalšími představeními, v nichž Žilková hraje. Nejbližší je v plánu 3. května a jde o hru Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!!, ve které paradoxně hraje i Havlová. Žilková je v tomto představení nepostradatelná, protože má rovnou tři role. Divadlo nicméně zatím o zrušení hry nebo jejím nahrazení jiným programem nerozhodlo. Žilková už ale po včerejších rehabilitacích ví, že ještě nejméně měsíc nebude schopná práce v divadle.



Přečtěte si
hillaarkaa
20. 4. 2013 • 17:02

Tvoje starosti,nežerchlebo S tím svým zoufalečkem 2,4cm bys díru do světa u Dáši neudělal

kov3
20. 4. 2013 • 09:31

 Navrhoval by som, aby po nej pomenovali Karluv most, alebo aspon Hlavni nadrazi...

lillyli
20. 4. 2013 • 08:16

 Nechci ji vidět... v divadle. Tady já ji celkem ráda "osolím" A ty to tak neprožívej. Diskuze jsou od toho, aby lidi psali svoje názory. Nemusíme je mít všichni stejné, ne? Ta doba už je pryč.

eisenbieger
20. 4. 2013 • 08:02

 me by zajimalo s kym ted picha , tej svedej pysky 2x denne to at mi nikdo nerika ze nema samstra

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.