To je depka! Nový klip Lucie Bílé vám vezme chuť do života. Podívejte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

To je depka! Nový klip Lucie Bílé vám vezme chuť do života. Podívejte se!

Lucie Bílá představila svůj nový klip.
Lucie Bílá představila svůj nový klip. (Koláž Ahaonline.cz, reprofoto Youtube.com)

Ve čtvrtek měl premiéru nový klip písně MODI od Lucie Bílé. A je to tedy hodně silná káva! Ponurá atmosféra vás pohltí už v prvních vteřinách, a pokud nemáte zrovna dobrou náladu, ani si klip nepouštějte. Deprese, ve které byste se mohli rázem octnout, by se vám mohla držet pěkně dlouho!

Animované dílko totiž vychází z obrazů Modiglianiho, který zemřel už v 35 letech. A jeho těhotná (!) žena následně spáchala sebevraždu! A právě o tento příběh se šíleným koncem klip vypráví. Brrr! Nutno dodat, že v klipu se ani jednou neobjeví Lucie Bílá, jde čistě o animace. Celkem videoklip obsahuje 300 okének a práce na něm trvala tři měsíce. Ostatně, podívejte se sami! A hlasujte pod videem, zda se vám klip líbí!

Anketa

Líbí se vám nový videoklip Lucie Bílé?
Celkem 590 hlasujících

Kdo byl Amedeo Clemente Modigliani?
Italský malíř a sochař židovského původu Amedeo Clemente Modigliani (12. července 1884, Livorno – 24. ledna 1920, Paříž) se narodil se v toskánském Livornu. Jeho matka byla vdovou po bankéři a podporovala malířské sklony svého syna, který nemohl navštěvovat školu ze zdravotních důvodů. Nemocen byl většinu života, především kvůli svému bohémskému stylu života, spojeného s nadměrnou konzumací hašiše, alkoholu a promiskuitě. Zemřel v 35 letech. Jeho žena Jeanne Hébuterne o několik dnů později i přes to, že byla těhotná, spáchala sebevraždu.

Autor:  onl

Přečtěte si
haidarabad
21. 4. 2013 • 20:18

 Mě to zase připadá stejný jako vždycky - je to o smrti, čekání na ni, zase se Zubatá trochu pase na cizím neštěstí, sleduje ho a je jakoby u toho....Co ji nutí dělat, že je hlubší než je a pokoušet se nahrát body na temných tématech, je to blbost, ona sama je přece popová zpěvandule, nic víc, tak proč si pořád hraje na něco závažnějšího? Je to jen trapas a nevěrohodnej paskvil.

bohdazi
19. 4. 2013 • 10:12

Nechápu,co Vám vadí. Je to příběh o malíři, který nemocen zemřel ve 35. Podle mě vše sedí.

kalichmann
14. 4. 2013 • 11:42

 Tak rok nazpátek se v životě Lucie/Hany muselo něco zásadního stát. Dříve byla přece jen Lucie jiná. Profesionální. Nebudu rozebírat stránku člověcí ale profesní. To jsou dvě strany jedné mince. Jenže poslední rok dělá velké kiksy i po té stránce profesní. Ta Lucie "Bílá" jde svojí volbou magie do Lucie "Černé". A táhne jí to do pekel.

6010
14. 4. 2013 • 09:45

Do této neveselé doby je to velice nevhodné.Ještě to více ubíjí, než je zdrávo.Ona již zřejmě neví coby, ale toto se jí nepovedlo.Také jí nemusím, ani celá naše rodina.Jak jí slyšíme, přelaďujeme rádio.Při jejích projevech trpíme a bojíme se, co z ní zase vypadne.

monikahans
13. 4. 2013 • 17:30

 Text hrozný. Hudba o ničem. Pokus o šanson, který nevyšel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.