Lucie Bílá: Nejsem zrůda! Jiřinka díky mně odcházela šťastná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Bílá: Nejsem zrůda! Jiřinka díky mně odcházela šťastná!

Lucie Bílá během jednoho z posledních setkání s Jiřinou Jiráskovou
Lucie Bílá během jednoho z posledních setkání s Jiřinou Jiráskovou (Foto Aha! – David Malík, ČTK, ara)

Po smrti Jiřiny Jiráskové (†81) se na hlavu Lucie Bílé (47) snesla kritika za to, že se na umírající herečce jen přiživovala. Teď konečně promluvila o tom, jak se s úmrtím i následnou nenávistí vyrovnala.

Útoky, které se objevily bezprostředně po smrti Jiráskové, byly podle zpěvačky tak neetické, až to bylo zvrácené. „V životě by mě nenapadlo, že je možné pomoc bližnímu vykládat jako zrůdnost,“ pohoršovala se Lucie v magazínu Instinkt. S Jiráskovou ji údajně spojovalo dlouholeté přátelství a zpříjemnit jí poslední dny považovala za svou povinnost: „Být kamarádem, když to nic nestojí, to umí každý, ale být jím, když je zle, to se pak ukáže dobrý námořník.“



Nejvíce byla zpěvačka kritizovaná za svůj projev při vyhlášení ankety Český Slavík, v němž se s Jiráskovou podle některých názorů předčasně rozloučila. „Ona se dívala na televizi a celou mou řeč radostí proplakala. Možná, že to trvalo jen pět minut, ale to je v případě člověka, který odchází, podobné, jako byste zdravému dělal radost pět let,“ tvrdí Lucie Bílá, díky níž prý Jirásková odcházela šťastná a milovaná. Ten pocit jí vynahradil i všechnu nenávist, která přišla po smrti Jiráskové.



Proč se ale tehdy zpěvačky nikdo z jejich kolegů nezastal? „Hodní a slušní lidé jsou většinou zticha, nejvíc jsou slyšet zlí křiklouni,“ míní patnáctinásobná Slavice.

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
verona010
21. 2. 2013 • 12:11

jsi zrůda. Inteligentní člověk se nechlubí ztrhanou nemohoucí tváří před novináři a fotografy.Ale ty jsi se hlavně chtěla zviditelnit. Je vidět že jsi nevzdělaná cikánka.Proč tě nevedl táta jako nevěstu? Stydíš se že je cikán?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.