Lucie Bílá odmítla moderovat Českého lva: Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá odmítla moderovat Českého lva: Víme proč!

Lucie Bílá má jiný program!
Lucie Bílá má jiný program! (TV Prima)

Rok se s rokem sešel a už v sobotu 2. března akademici opět předají prestižní filmové ceny Český lev. Letos se tak stane už po dvacáté. Galavečer měla v přímém přenosu Česká televize – stejně jako loni – moderovat zpěvačka Lucie Bílé (46). V průběhu podzimu ale nakonec pořadatelům oznámila, že do toho znovu nepůjde. Magazín Aha!TV zná důvody.

Loňské moderování Lucie Bílé byl spontánní. Jedny pobavila, druhé nudila. I tak dostala hned po skončení galavečera nabídku od pořadatele Petra Vachlera (47) na uvádění dalšího ročníku. „Ano, to je pravda, bavili jsme se o tom. V dalších měsících jsem ale dospěla k názoru, že to přenechám někomu jinému,“ prozradila magazínu Aha!TV bez dalších podrobností Lucie. Z odpovědi na dotaz, jestli se alespoň přijde do pražské Lucerny podívat, bylo rázem jasné, že dala přednost úplně jiné akci, za kterou – jako v případě Lvů – nedostane symbolickou jednu korunu.

„Moc ráda bych Pera Vachlera i Honzu Budaře přišla podpořit. Tleskala bych, co by mi síly stačily, protože vím, že je to velmi těžký úkol. Ale mám ten den koncert a asi to časově nezvládnu. Nicméně jsem přesvědčena, že to bude opět skvělá show a držím pánům i celému lvímu týmu palce,“ řekla nám Bílá.

Na svých internetových stránkách přitom Lucie žádné vystoupení na sobotu 2. března psané nemá. Musí tedy jít o soukromou a velmi dobře placenou akci (ples, večírek), na který si ji někdo objednal.



Přečtěte si
daniela111
23. 2. 2014 • 09:38

Okrem toho má ťažko chorú mamu ... všetko nemusí byť len v peniazoch. Lucia dáva na charitu viac než dosť.

svatadala
4. 3. 2013 • 22:19

Zpívá krásně, to je fakt, ale jak otevře pusu k řeči, je trapná, nechutná, ty její....lidičky miluju vás, to je podbízivý hnus, navíc není ani moc chytrá a stačilo moderování, když předem pohřbívala Jiráskovou. Ať se každý drží svého, na Ebena, Kostkovou, Čenského a další jiné v mluveném slově, taktu a přehledu, ani znalostmi opravdu, opravdu nemá.

alixie
4. 3. 2013 • 17:48

Lucii Bílé prostě někteří nikdy neodpustí, že je nejlepší zpěvačka u nás. Plivou po ní, pomlouvají, vymýšlí si. Ale stejně je nejlepší.

jiriforman
4. 3. 2013 • 10:36

Jo, to máš pravdu winterfreshko. Zrovna jsem to tvořil na notebooku, v jedné restauraci v New Yorku, s výhledem na Brooklynský most.

winterfreshka
4. 3. 2013 • 09:02

V hospodě či pod mostním obloukem je času na tvoření dost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.