Tereza Kerndlová dováděla se striptérem! Její snoubenec se s chutí díval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tereza Kerndlová dováděla se striptérem! Její snoubenec se s chutí díval

Tereza s indickým striptérem to společně rozjeli.
Tereza s indickým striptérem to společně rozjeli. (Foto Fero Deák)

Zpěvačka Tereza Kerndlová (26) už brzy bude vdanou paní, a tak si chce ještě užít co to jde. Na jednom divokém mejdanu dokonce skončila v objetí indického striptéra – to vše před očima svého snoubence!

Celá scénka se ale odehrávala jen v rámci natáčení klipu ke zpěvaččině novému singlu Klišé z plyše. Ve skutečnosti je totiž striptér na oslavě narozenin pro Terezu největší noční můrou. „Říkala jsem svým přátelům, aby mi hlavně nikdy na žádnou oslavu nezvali striptéra. Nepřijde mi to ani vtipný, ani přitažlivý, ani vhodný a já sama bych striptýz nedala jako dárek ani nepříteli,“ říká zpěvačka se smíchem.

Hrůzou se nebudí!

A jak scénku, k de snoubenka skotačí s indickým striptérem, dívá Terezin přítel René Mayer (42)? „Úplně v pohodě, on celý klip vymyslel, byl to jeho nápad,“ přiznala Kerndlová. Natáčení striptýzové scénky nakonec zpěvačka přežila bez újmy na duševním zdraví a hrůzou se ze spaní při vzpomínkách na striptéra nebudí.

„Herec se při natáčení do své role opravdu vžil, takže jsme se všichni strašně nasmáli, celý štáb,“ vzpomíná Kerndlová. „Řekla bych, že to bylo nejvtipnější
natáčení, které jsem zažila,“ dodala budoucí novomanželka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.