Zbyňkovo cédéčko? Možná propadák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zbyňkovo cédéčko? Možná propadák!

Nad debutovým albem Zbyňka Drdy se už teď vznášejí otazníky, a to ho teprve začíná připravovat!
Nad debutovým albem Zbyňka Drdy se už teď vznášejí otazníky, a to ho teprve začíná připravovat! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Vítěz třetí řady »novácké« populární reality show Česko hledá SuperStar a miláček náctiletých fanynek Zbyněk Drda (19) už na svém cédéčku pilně pracuje. Není se co divit, vždyť staré moudro showbyznysu říká »čím dřív, tím líp«.

Album by mělo být na pultech už v březnu. Ovšem přesto mohou být jeho fanynky zklamané. Produkční práce na Zbyňkově první »placce« se totiž ujal Honza Horáček. A to je jméno, které stojí i za singlem celé desítky finalistů s názvem Máme svůj cíl.

Tato skladba však nejenže nepřesvědčila, ale v hitparádách většinou totálně propadla! „Nevím, byl jsem z toho singlu trochu rozpačitej. Každopádně Zbyňkovi přeji, aby se jeho cédéčku vedlo lépe než našemu společnému singlu,“ svěřil se nám jeden z finalistů SuperStar, který si však nepřál být jmenován. Například v prestižní hitparádě Českého rozhlasu 1 Radiožurnálu Česká 12 píseň Máme svůj cíl vypadla okamžitě po nasazení a na hlavu ji porazil i nový boyband Love Message. A ten mnozí označují jako novodobého nástupce kapely Lunetic, která se ovšem před lety úspěšně rozpadla.

9.1.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.