VIDEO: Milenec Ivety Bartošové Rychtář znovu exhiboval před kamerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VIDEO: Milenec Ivety Bartošové Rychtář znovu exhiboval před kamerou!

Když se Rychtář naštve, všichni raději berou roha.
Když se Rychtář naštve, všichni raději berou roha. (/ Aha)

Role se zřejmě obrátily. Chorobného obdivovatele Ivety Bartošové (46) Zdeňka Macuru (38) začal nyní stíhat Josef Rychtář (54). Macura musel čelit několika atakům ze strany Rychtáře. A o sprostá slova rozhodně nebyla nouze! Jen aby ho Macura nehnal k soudu jako právnička Sedloňová, která na něm vysoudila 250 tisíc korun!

Josef Rychtář se umí pěkně rozohnit. Rozzuřilo ho, že Macura začal randit s jeho exmanželkou Darinou Novou (55). Poté, co ji doprovodil na její narozeninovou oslavu do Liberce, měl od Rychtáře ostrý telefonát.


„Zam*dal sis s tou pí*** Novou, buze**nte?“ nebral si servítky Rychtář, který Macuru nemůže ani cítit. „Několikrát denně mi volá, nadává mi a nebo chrochtá do telefonu,“ svěřil se deníku Aha! Macura, který předložil i několik nahrávek telefonních hovorů. „Dostaneš před držku, ty zm*de, připrav se na to,“ zní v jedné z nich. Důkazy Macura paradoxně přehrával u soudu, na kterém Rychtáře odsoudili za to, že sprostě nadával právničce své bývalé ženy Věře Sedloňové.


Jakmile milenec Bartošové spatřil Macuru u soudu, měl co dělat aby udržel svoje emoce na uzdě. „Ať se ten člověk, který mi ničí život, ke mně vůbec nepřibližuje!“ soptil Rychtář. Málem prasknul zlosti, když mu Macura nabídl za Ivetu 150 tisíc v hotovosti. To ho dokonce přimělo k tomu, aby se jen co vyšel ze soudní síně svěřil, že si Ivetu brzy vezme za ženu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fiat
30. 3. 2013 • 13:26

Myslela jsem,že Macura začal vztah s Darinou. A Rychtář si bude brát Ivetu naschvál Macurovi? Jsou všichni jako malí.

franckajagrova
29. 3. 2013 • 20:37

KLASICKÝ psycho,který i mnoho let po rozvodu obtěžuje exmanželku

hejhej
29. 3. 2013 • 17:00

Že si ten hysterický primitiv a násilník,než otevře tu svoji hubu,nepokouše předem namočené noviny.On z toho vzteku jednou praskne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.