Jack Rozparovač je už tady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jack Rozparovač je už tady!

Hvězdy muzikálu Jack Rozparovač s jeho autory Vašo Patejdlem a Eduardem Krečmarem, kteří se schovávají za Hanou Zagorovou a duchovním otcem muzikálu Martinem Hrdinkou (druhý zprava).
Hvězdy muzikálu Jack Rozparovač s jeho autory Vašo Patejdlem a Eduardem Krečmarem, kteří se schovávají za Hanou Zagorovou a duchovním otcem muzikálu Martinem Hrdinkou (druhý zprava). (pro Aha! – Richard Kocourek)

PRAHA – Přestože romantický muzikál Jack Rozparovač bude mít premiéru až 27. února v Divadle Kalich, legendární kriminálník je už v Praze! Alespoň album s hity z připravovaného muzikálu vychází právě dnes. A třeba Jack Rozparovač dorazí i na jeho křest, který se koná dnes v podvečer v pražské restauraci Zlaté časy. Devítinásobná Slavice Hana Zagorová (60) na něm novinářům premiérově představí píseň staré prostitutky!

Romantický muzikál z dílny Vaša Patejdla, autora řady hitů legendární skupiny Elán, vypráví o dvou podobách lásky. „Tu první, sesterskou, osudově rozdělil Jack Rozparovač a tu druhou, mileneckou, tato nejzáhadnější postava v dějinách kriminalistky spojila,“ naznačuje děj muzikálu autor projektu Martin Hrdinka.

Pod Jackem Rozparovačem jsou podepsán i textař Eduard Krečmar, libretista Ivan Hejna a režisér Petr Novotný. A na jevišti se představí naše herecká i pěvecká špička, mezi kterou určitě patří Jiří Langmajer, Daniela Šinkorová, Zdeněk Podhůrský, Sabina Laurinová, Roman Vojtek, Ivana Jirešová, Martin Dejdar, Michaela Kuklová, Petr Vondráček, Filip Blažek, Josef Laufer, Richard Tesařík, nebo Hana Zagorová, která je vzácným »úlovkem« Jacka Rozparovače, neboť dosud všechny nabídky na účinkování v muzikálech odmítala.

„Bude to skutečný, klasický muzikál se spoustou hereckých hvězd. Navíc slibujeme podmanivou atmosféru Londýna devatenáctého století, romantiku i všudypřítomné napětí a hlavně nezapomenutelné melodie,“ dodal duchovní otec Jacka Rozparovače Martin Hrdinka.

 

 

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.