Dara Rolins: Tahanice o dceru kvůli oslavě narozenin! Rozhodl až soud | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dara Rolins: Tahanice o dceru kvůli oslavě narozenin! Rozhodl až soud

Dara Rolins s dcerou
Dara Rolins s dcerou (Aha! – Marek Pátek, Petr Novotný, Mária Rušinová)

Dcera Dary Rolins (40) a Matěje Homoly (39) Laura včera oslavila své páté narozeniny. Jenže její táta, frontman kapely Wohnout, u toho chyběl. Musí si totiž počkat až na soudem určené dny, které může se svou malou princeznou trávit. „Bohužel ani narozeniny neovlivní to, kdy mi soud určil, že mohu s Laurou být. Budeme slavit až v termínu, kdy ji budu mít ve své péči. Musím počkat, dárek už ale mám,“ svěřil se deníku Aha! Homola.

A stejně jako mnozí Lauřiny vrstevníci, i ona už ví, co bude v budoucnu dělat – chce být tanečnicí! Ve šlépějích svých rodičů tak asi úplně nepůjde, není ale jediná. Ačkoliv mají děti slavných českých osobností vyšlapanou cestičku, jejich sny o budoucím povolání se často vydávají jiným směrem.

Jediný, kdo zatím touží jít ve stopách svého tatínka, je starší syn Leoše Mareše. Své rodiče ale nehodlají následovat ani děti Aleše Valenty nebo dcery Michaely Maurerové či Richarda Genzera.

Děti celebrit: Víme, čím chtějí být!

Laura Homolová (5)

Máma Dara Rolins je zpěvačka, táta Matěj Homola muzikant, pětiletou Lolu ale hudba zatím příliš neláká. Jejím přáním je být tanečnicí. Lásku k tanci zřejmě zdědila po Daře, jejíž vystoupení jsou vždy spojená s tanečními čísly.

Jakub Mareš (7)

Starší syn moderátora Leoše Mareše Jakub prý toužil být hasičem. Pak ho táta zapojil do své ranní show v rádiu a Jakub změnil názor – nyní chce být moderátor po něm.


Viktorka Genzerová (14)

Dcera Richarda Genzera (46) a Lindy Finkové (44) Viktorka si sice prošla dětskými rolemi v muzikálech Golem a Tři mušketýři, žádný zásadní vliv to na ni ale nemělo. Ráda by se jednou stala právničkou.

Madlenka Kožíšková (3)

Ani dcera herečky Míši Maurerové (33) Madlenka se příliš „nepomamila“. Zatím je totiž přesvědčená, že z ní bude veterinářka.


Amélie (8) a Denis (9) Valentovi

Děti akrobatického lyžaře Aleše Valenty (40) a modelky Elen Černé (37) si přejí být podle slov jejich maminky každou chvilku něčím jiným. „Amélie teď zakotvila u veterinářky, protože miluje koně. U Davídka je to ale každou chvíli něco jiného,“ říká Elen.

Eliška Jandová (21)

Jednadvacetiletá dcera lídra kapely Olympic Petra Jandy (70) Eliška už má o svém povolání jasno. „Chtěla bych být biochemička. Strašně mě to baví. Jednou budu vyrábět třeba léky nebo krémy,“ říká krásná brunetka.

Jan Potměšil (6)

Syn „létajícího ševce“ Jana Potměšila (46) se veřejnosti ukázal poprvé. Šestiletý Honzík sice pochází z herecké rodiny, zatím se ale ještě nerozhodl, jestli bude v rodinné tradici pokračovat, nebo si zvolí jiné povolání.




Přečtěte si
macek220364
27. 3. 2013 • 05:32

není Homolovo ani Rolincovo....nesmíte věřit lidem, kteří píší do bulváru, vůbec to tak nemusí být, opravdovým dítětem chudákem je Quentin

lillyli
26. 3. 2013 • 22:27

bohužel

hejhej
26. 3. 2013 • 15:18

mít tak vypatlané rodiče

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.