Finalisté SuperStar: Většinu už odepsali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Finalisté SuperStar: Většinu už odepsali!

Finálová desítka »SuperStárů« se těšila na velkou slávu i peníze, ale jak se ukazuje, většině zůstanou jen oči pro pláč.
Finálová desítka »SuperStárů« se těšila na velkou slávu i peníze, ale jak se ukazuje, většině zůstanou jen oči pro pláč. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Desítka finalistů třetí řady »novácké« soutěže Česko hledá SuperStar šla do klání s velkým očekáváním. Vydané cédéčko, popularita a velké peníze... To všechno na ně v jejich snech čekalo, realita je ale jiná. Nedělní Aha! totiž vypátralo, že vysněné »placky« se dočkají jen tři finalisté! O ostatní prý není zájem a jako nevýrazné je odepsali.

Sbohem miliony, sbohem slávo!

Náš zdroj z hudebního vydavatelství Sony/BMG, které má na celou desítku soutěžících přednostní právo, tvrdí, že víc než tři cédéčka se finalistům nevydají. „Cédéčko dostane Zbyněk Drda, David Spilka a Bára Zemanová. Byl by téměř zázrak, pokud by u nás vyšlo ještě někomu dalšímu,“ tvrdí náš zdroj z vydavatelství, který si nepřál být jmenován.

„Je sice fakt, že tři finalisté už zahájili přípravy na albu, ale nebráníme se vydat cédéčko i zbytku soutěžících. Ještě jsme se ale nerozhodli,“ snaží se oficiálně mlžit vedoucí marketingu Sony/BMG Romana Pašková. Finalisté, kteří »ostrouhali«, to ale tak růžově nevidí. „Nevěřím, že by mi Sony/BMG desku vydala. Bohužel však na mě mají tříměsíční opci, takže nemůžu vydávat u jiných společností. A to už mám na cédéčko od konkurentů Sony/BMG nabídky,“ tvrdí smutně jedna z finalistek SuperStar.

Pro vydavatelství tak jsou odepsáni třeba Leona Černá, Soňa Pavelková, Roman Lasota, prostě všichni kromě Spilky, Zemanové a Drdy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.