Pergnerová - Další rána! Drogoví dealeři promluvili... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pergnerová - Další rána! Drogoví dealeři promluvili...

Tereza Pergnerová je do Jiřího Chlebečka pořádně zamilovaná a už se s ním objevuje i ve společnosti.
Tereza Pergnerová je do Jiřího Chlebečka pořádně zamilovaná a už se s ním objevuje i ve společnosti. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Terezo, to snad ne! Zase drogy? O současném příteli moderátorky Terezy Pergnerové (32) Jiřím Chlebečkovi (36) se objevila další šokující informace z jeho minulosti. A tentokrát jde o téma, na které je Tereza snad nejcitlivější. Drogy! A rovnou jde o jednu z úplně nejnebezpečnějších drog – o kokain!

Nedělnímu Aha! se ozval člověk, který tvrdí, že v minulosti Jiřímu Chlebečkovi prodával kokain! „Chlebeček jel v kokainu dlouho a jednu dobu to na něm bylo opravdu hodně vidět. Nevím, jak je na tom teď, ale co vím určitě je, že mi Chlebeček ještě za koks dluží přes deset tisíc korun. A taky vím, že nejsem rozhodně jediný, komu za kokain dluží pořádný prachy,“ řekl Nedělnímu Aha! dealer.

Je možné jeho informaci věřit nebo, jde jen o pokus, jak se Chlebečkovi pomstít? Jak se zdá, jde spíše o první možnost. O kokainové minulosti milence úspěšné moderátorky totiž mluví i další lidé. „Jestli bral Jirka Chlebeček kokain? Tak na to je stejná odpověď, jako na otázku, jestli papež umí Otčenáš. Kokain byl Chlebečkův nejlepší kamarád. Fotografii, jak šňupe, ale samozřejmě nemám,“ tvrdí další člověk, který byl v minulosti s Chlebečkem v kontaktu.

Někteří lidé z Chlebečkovy minulosti dokonce naznačují, že kokain pro něj není uzavřená kapitola. „To není možné! Jirka je odpůrce drog. Jsou to lži lidí, které mu chtějí ublížit,“ reagovala na tyto informace Tereza Pergnerová.

Její odmítavá reakce je pochopitelná. Pokud by tato informace byla skutečně pravdivá, mohla by mít pro Pergnerovou doslova zničující účinky. Ví Tereza o minulosti svého milence? Pokud by se totiž prokázalo, že moderátorka žije s člověkem, který drogy užívá, hrozilo by, že Tereze opět odeberou jejího syna Samuela. Když v minulosti Tereza například zjistila, že její tehdejší přítel Jan Mikulecký alias Kykolka kouřil marihuanu, následoval z její strany okamžitý rozchod. „Samuel je moje všechno. Nedokážu si představit, že bych o něj mohla zase přijít. To by byla nejstrašnější věc, jaká by se mi mohla stát,“ nechala se v minulosti slyšet moderátorka. Syna jí totiž v době, kdy Tereza ještě brala drogy, sociálka už jednou sebrala. Tehdy se o něj musela starat Terezina maminka. Před několika měsíci byl ale Samuel Tereze do péče opět vrácen.

Co na informace o své údajné drogové minulosti říká sám Chlebeček? „Drogy jsem nikdy nebral. Jsem jejich odpůrce už proto, že jsem měl dva kamarády, kteří s nimi měli zkušenosti, a nelíbilo se mi, jak dopadli,“ reagoval na dotaz Nedělního Aha! Jiří Chlebeček s tím, že si drogy nikdy nekupoval, a tím pádem za ně ani nemůže nikomu dlužit.

Kokain je...
● Droga z jihoamerickéno keře »koka pravá«. Historie užívání koky je velmi dlouhá. Indiánská pověst říká, že první Inka – syn boha slunce Manco Kapak, přinesl lidem tuto bájnou rostlinu, která »obveseluje zarmoucené, unaveným dává sílu a nasycuje hladové«.
● Pro indiány byla koka především náboženská rostlina. Sloužila také k přemáhání únavy a hladu ve vysokých horách. Žvýkání koky se mezi indiány udrželo dodnes.
● Do Evropy byla koka dovezena roku 1859. Italský fyzik Angelo Mariany v 19. století přidával koku do vína a prodával jej jako »Vin Mariany«. Doporučoval toto víno jako analgetikum, anestetikum, lék proti nechutenství a žaludečním potížím.
● Dnes je kokain jednou z nejrozšířenějších drog. Je to práškovitá bílá hmota, která se mimo jiné i šňupe. Na výrobu jednoho kilogramu kokainu je třeba 100 až 170 kilogramů lístků koky.
● Člověk pod vlivem kokainu je veselý, družný, má dobrou náladu, ztrácí zábrany, prahne po sexu...
● Na kokainu mimo jiné ulítl zpěvák Jim Morrison, podle některých zpráv ho užíval i Hugo Haas nebo Adolf Hitler. Americký komik John Belushi zemřel na předávkování tzv. speedballem, což je kombinace kokainu a heroinu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.