Slávik vrací úder Maláčové: Českou Miss dělají amatéři, byla to strašná zkušenost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Slávik vrací úder Maláčové: Českou Miss dělají amatéři, byla to strašná zkušenost!

Jaro Slávik a Michaela Maláčová spolu vedou válku
Jaro Slávik a Michaela Maláčová spolu vedou válku (koláž Ahaonline.cz)

Mediální válkou skončila spolupráce ředitelky České Miss Michaely Maláčové a Jaro Slávika, který společně s Gábinou Partyšovou moderoval loňský ročník. Kdo z nich má větší důvod k nespokojenosti?

Vystoupení Slávika s Partyšovou Maláčová hodnotila jako neprofesionální. Především slovenský producent ji zklamal a vadil jí jeho nevhodný přístup. Na přímý přenos se odmítal připravovat a nechodil na zkoušky. A podle toho to taky dopadlo…

„Nevadilo mi jak vypadali, jak hovořili, někomu se to mohlo třeba líbit. Ale co je pro mě neodpustitelné, je nedochvilnost, neodpracovanost, neprofesionalita…“ nešetřila kritikou Maláčová na Frekvenci 1.



Arogantní Slávik si ale z jejích výtek nic neděla a chyby vidí na druhé straně. „Myslím, že si jen dělá reklamu na sobotní přenos. O profesionalitě týmu, s kterým jsme dělal Českou Miss, pomlčím. Stejně tak o produkci a režisérských ambicí lidí, kteří tomu vůbec nerozumí. Byla to strašná zkušenost a určitě bych už pro paní Maláčovou nechtěl nic dělat,“ tvrdil Slávik serveru Topky.sk

Se svým výkonem je Jaro spokojený. K televizní obrazovce dokázal přilákat skoro milion diváků, což považuje za své vítězství.

Anketa

Budete se dívat na Českou Miss?
Celkem 2070 hlasujících



Přečtěte si
danuska555
28. 3. 2013 • 00:20

Malacovka, je nezkutecne namyslena snobka!! Zapletalova miss mela - uroven!! Skoda ,ze to ty cuze- prenechal..

Uživatel_1156774
24. 3. 2013 • 01:46

Jsem ráda za to, že nejsem jediná, která sdílí názor o paní Maláčové.. a to mohu podotknout,že ji znám osobně... o to víc mi to je líto..

honzina
23. 3. 2013 • 19:32

Kdyby měl hlavu mezi stehny ženský tak budiž, ale š.o.u.p.a.t chlapy, hnus buzna odporná, co chce komu kázat??? Na Slovensku ho mají plný zuby, tak votravuje tady bukvice, ať si zameter před vlastním prahem, Maláčovou ráda nemám, miss totálně z.k.u.r.v.i.l.a, ale úroveň Slávika je na bodu mrazu.

illis
23. 3. 2013 • 18:11

leslea Souhlasím s Vámi, přesně jak říkáte, chybí jí pokora . Maláčová Bakala vidí nejspíšepředevším peníze a byznis. Ani vlastně nechápu, proč u nás podniká a prezentuje se soutěží Česká Miss, když zde údajně nechce žít . Ve Schweiz by se nejspíše neuchytila, tam nejsou na takové jako je ona moc zvědaví .

lillyli
23. 3. 2013 • 16:14

Maláčová jistě je...když nechá soutěž moderovat pornohercem a prostitutkou. Jinak my se na miss nedíváme už léta, takže je to vlastně jedno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.