Miss Gabriela Kratochvílová: Pomohl jí plastický chirurg! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Gabriela Kratochvílová: Pomohl jí plastický chirurg!

Trio plastických chirurgů s vítězkou České Miss Gabrielou Kratochvílovou
Trio plastických chirurgů s vítězkou České Miss Gabrielou Kratochvílovou (Image CZ)

Letošní ročník České Miss ovládla pohledná brunetka Gabriela Kratochvílová s číslem sedm. Po vyhlášení výsledků to pořádně rozjela a ihned se stala novým symbolem krásy.

Krátkovlasá Gabriela Kratochvílová, rodačka z Chotěboře, zvítězila i přes to, že ji díky jejímu krátkému střihu vlasů mnozí předpovídali neúspěch. Konečně jsme se tak dočkali dívky, kterou je mezi dlouhovlasými kráskami k nepřehlédnutí. Zazáří i na mezinárodní úrovni?



Ihned po skončení celé soutěže se na královnu krásy slétli novináři a fotografové a dali novopečené vítězce pořádně zabrat. „Jsem jako v Jiříkově vidění, vůbec nemůžu uvěřit, že jsem to vyhrála. Najednou chce ode mě tolik lidí rozhovor, páni!“ prohlásila dívka. Není divu, že ji pak při rozhovoru vyschlo v ústech a osvěžila se Aquilou, oficiální vodou České Miss.

Je jasné, že bez otvíráku se do lahve nemohla dostat. A tak ji velmi rád na pomoc přispěchal známý plastický chirurg Libor Kment a láhev bleskově otevřel pomocí klíčů. „Tohle je jediné s čím mohu vítězce pomoci, je natolik krásná, že mou odbornou pomoc nebude v nejbližší době na sto procent potřebovat“ dodal chirurg. Život naší nové Miss tedy nebyl ohrožen a mohla se s radostí vrhnout na afterparty, kde ani nestíhala přijímat gratulace.





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.