Kdo je ta zhroucená žena na letišti? Modelka Simona Krainová! Co se jí stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kdo je ta zhroucená žena na letišti? Modelka Simona Krainová! Co se jí stalo?

Několik hodin strávila Krainová čekáním v Německu na letišti.
Několik hodin strávila Krainová čekáním v Německu na letišti. (Foto ara)

Cesta za milovaným partnerem, resp. dětmi se jim změnila v peklo! Po třech měsících měla Veronika Machová (22) i s malým Denisem (2,5 měsíce) spatřit hokejistu Romana Červenku (27). Ale ještě než v Kanadě mohla skočit do náruče otci svého syna, pořádně se načekala. Trpělivost musela v Německu prokázat i Simona Krainová (40).

Machová s malým Denisem uvízla několik hodin na největším německém letišti ve Frankfurtu nad Mohanem. „Čekáme už čtyři hodiny, je tu hrozný chaos. Bojím se, abychom neletěli až druhý den,“ svěřila se deníku Aha! zoufalá Machová, která si musela protrpět dlouhé hodiny s rozmrzelým synem mezi zástupy naštvaných cestujících.

Nakonec se přeci jen dočkala. Místo v poledne se ale letadlo směrem Kanada odlepilo od země až v pozdních odpoledních hodinách. Strastiplné cestování jí ale nakonec vykompenzovala setkání s hokejistou Červenkou, který se dočkal svého syna.

Jela vlakem

I Simona Krainová (40) na vlastní kůži zažila, jak sníh dokáže zkomplikovat dopravu po celé Evropě. V úterý se vracela z exotické dovolené v Mexiku. Několik hodin zůstala trčet na v Kolíně nad Rýnem, ale místo marného čekání na letadlo využila vlakovou dopravu, aby se co nejdříve dostala ke svým synům Maxovi (2) a Brunovi (5 měsíců).




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.