Výrazně hubenější Zeman vzbuzuje dohady: Nemoc, nebo dieta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Výrazně hubenější Zeman vzbuzuje dohady: Nemoc, nebo dieta?

Zeman poradil Aha! jak na kila, pak zamířil na superkalorický oběd!
Zeman poradil Aha! jak na kila, pak zamířil na superkalorický oběd! (Foto Aha! – Slávka Červená, Petr Novotný,)

Není nejmladší, ale vykračuje si jako manekýn. O koho jde? No přece o našeho budoucího prezidenta Miloše Zemana (68), který nedávno shodil pět kilogramů a svoji odlehčenou figuru s gustem předváděl na sobotní krajské konferenci SPOZ Zlínského kraje. Aha! prozradil, jak vypadala jeho dieta.

Zemanovi splasklo břicho a ubylo několik centimetrů přes prsa a boky. Zaskočil tím svého dvorního krejčího Jaroslava Mejtu (56) ze Zlína, který mu musel upravovat rozpracovaný inaugurační oblek. Budoucí prezident, který prý zeleninu jí, jen pokud obsahuje transformační mezičlánek alias prase, si ale mňamky neodepíral.

„Žádnou dietu v tom rozhodně nehledejte. Tu jsem nedržel, ani neběhal po Vysočině. Dělal jsem jen poctivě prezidentskou volební kampaň. Objel jsem všechna místa, která jsem si určil. Je za tím trocha úsilí a fyzické aktivity. Pohybu z místa na místo,“ sdělil tajemství a odmítl, že by se na hubnutí podepsal i stres. „Žádný stres, protože jsem za voliči jezdil s láskou,“ dodal. S úsměvem ale přiznal, že mu to prospělo a cítí se velmi dobře. Tak nějak lehčeji. Čekat na sebe nenechal ani zájem přítomných dam.

»Omládl a více ožil«, neslo se davem účastnic konference. A že je pořádný chlap, který nepočítá kalorie, dokázal i na následujícím obědě – dal si poctivý kuřecí vývar, naprosto nedietní vepřové medailonky se sýrovou omáčkou a bramborami a papání notně zapil ryzlinkem. Když odjížděl, odvezl si kromě láhve darované hruškovice také litr krabicového mléka – asi mu z Moravy chutná nejvíce.

Práce manželky? Bez komentáře!

Ačkoliv se objevily informace o tom, že jeho ženě Ivaně (47) dotoval z nejasných důvodů kancelář v pražských Stodůlkách ostravský podnikatel s
nemovitostmi Petr Beneš (47), Miloš Zeman na otázky novinářů opět odpověděl mlčením. Ví ale, co bude jeho choť dělat, až ho uvedou do funkce. „Jak víte, tak na Hradě je poměrně malá kancelář, která má jednu sekretářku, možná dvě, tím si teď nejsem zcela jist. Nu a moje žena bude plnit reprezentační povinnosti,“ řekl.

Pero za milon si nechte!

Současný šéf Hradu Václav Klaus (71) protokolární pera miluje, obzvlášť ta z Chile. Sám Zeman ale odmítl psací nástroj za milion korun se zlatým a platinovým hrotem, který mu k inauguraci vyrobila firma KOH-I-NOOR. Slib asi podepíše nějakou obyčejnou propiskou.

„Tento akt nebude zpestřen jednoúčelovým, tak drahým perem. Firmě jsem navrhl, aby za ty peníze nakoupila psací potřeby do škol v jejím regionu,“ prozradil novinářům.



Autor:  vr,

Přečtěte si
denia
8. 3. 2013 • 20:52

si představuji o hodně jinak.Tento hromotluk,kterého vodí bodygardi ja medvěda v šapitó by na molo ani nevylezl.

zigzag
4. 3. 2013 • 13:34

a to jdou kila dolu i bez namahy

malavelka
4. 3. 2013 • 12:45

Hlavně to vemte za jiný konec než váš předchůdce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.