Poražený Schwarzenberg: Pařil se sexy kočkou, zvládl dva večírky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Poražený Schwarzenberg: Pařil se sexy kočkou, zvládl dva večírky!

PRAHA – HOLEŠOVICE, SOBOTA, 21:50  Brzy už to ale znovu rozjížděl v divadle La Fabrika, lísala se k němu hezká slečna. Párty pro něj skončila v deset, měl perné ráno.
PRAHA – HOLEŠOVICE, SOBOTA, 21:50 Brzy už to ale znovu rozjížděl v divadle La Fabrika, lísala se k němu hezká slečna. Párty pro něj skončila v deset, měl perné ráno. (Ladislav Krivan Ringier axel springer a.s. / Blesk)

Na to, že jsou oba ve věku seniorském, předvedli kandidáti na prezidenta Miloš Zeman (68) a Karel Schwarzenberg (75) v sobotu po vyhlášení výsledků obdivuhodnou formu! Zeman z TOP hotelu v Praze, kde měl volební štáb a velkou párty, vyběhl promlouvat do televize i rozhlasu. Pak se ale vrátil a na večírku navzdory náročnému dni vydržel do půlnoci! A kníže stihl večírky hned dva – jeden ve svém štábu v Lucerně a druhý v divadle s dalšími přáteli.

Miloš Zeman – vítěz

PRAHA – CHODOV, SOBOTA, 00:00

Párty v hotelu končí, číšník odnáší talíře se zbytky jitrniček.

PRAHA – CHODOV, SOBOTA, 00:05

Nový prezident se loučí.

PRAHA – STODŮLKY, SOBOTA, 00:30

„Díky za všechno!“ jako by říkal objetím svému řidiči.

Karel Schwarzenberg – poražený

PRAHA – NOVÉ MĚSTO, SOBOTA, 19:30

Unavený kníže jel ze štábu v Paláci Lucerna odpočívat domů.

PRAHA – HOLEŠOVICE, SOBOTA, 21:50

Brzy už to ale znovu rozjížděl v divadle La Fabrika, lísala se k němu hezká slečna. Párty pro něj skončila v deset, měl perné ráno.

PRAHA – NOVÉ MĚSTO, NEDĚLE, 10:00

Z čtyřhvězdičkového hotelu musel vyprovodit manželku Therese (72), která se vracela do Vídně. Therese se špatně chodí po svých, v sychravém počasí má proto vozík.



Přečtěte si
mondego
29. 1. 2013 • 13:30

To teda dělali a hlavně se velice angažovali naši umělci. Basiková chce prý emigrovat kvůli zvolení Miloše Zemana . Já bych takovým trotlům nebránil! Ať táhnou a uvidíme jak se v zahraničí uživí, umělci Holt neumí skousnout porážku

johanka
29. 1. 2013 • 11:24

Už toho nechte, dělali jste pro pana Schwarzenberga všechno možné, aby jste národ přesvědčili o jeho "kvalitách".... Toto se vám nepodařilo, tak si konečně uvědomte, že demokraticky zvoleným prezidentem je pan Miloš Zeman a neobtěžujte nás s člověkem, který pro národ neudělal nic dobrého.... No a podobné slepice, jako je na fotce, jsou schopné všeho, protože prachy nesmrdí... Také paní Dáša Havlová vidí na panu "knížeti" noblesu. Asi jí Václav zanechal malé dědictví a na Orlíku, nebo na jiném zámku, by se jí zřejmě líbilo

svatadala
29. 1. 2013 • 10:19

to je představa. Slavit něco s uslintaným a patlavým dědkem bych tedy nechtěla ani omylem.Dát mu rohy tak je jak Lucifer z pohádky o čertech. Br

denia
28. 1. 2013 • 21:23

Ale největší primitiv je solochov.Už to jméno svědčí o tom odkud je a kam patří.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.