Hana Čížková: Chci být moderátorka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Čížková: Chci být moderátorka!

Herečka Hana Čížková si na kamerových zkouškách věřila a svůj výkon konzultovala i s neVyVoleným Petrem Zvěřinou, který jako moderátor propadl.
Herečka Hana Čížková si na kamerových zkouškách věřila a svůj výkon konzultovala i s neVyVoleným Petrem Zvěřinou, který jako moderátor propadl. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Hana Čížková (49) chce moderovat drby ze společnosti! Herečka se včera zúčastnila druhého kola kamerových zkoušek na post moderátorky pořadu Top Show TOP TV a jak se nechala slyšet, byla se svým výkonem docela spokojená. „Já si myslím, že by to mohlo vyjít, že jo?“

ptala se všech okolo. A zároveň nám prozradila, že jí čeká jako Paní Kalouskovou herecký návrat do oblíbeného »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Bála jsem se, že mě z Ordinace vyhodili proto, že jsem nebyla dost dobrá, ale jak vidím, tak kvůli tomu to nebylo, když mě chtějí zpátky,“ dodala herečka, která je známá jako Sára Kohnová z úspěšné trilogie Kameňák režiséra Zdeňka Trošky.

„TOP TV už natočila pilotní díl tohoto nového pořadu, který bude věnován bulváru. Náplní projektu budou i komentáře moderátora o aktuálním dění v šoubyznysu a rozhovor s jedním či více hosty,“ řekl exVyVolený Petr Zvěřina (28), který už má své místo v Top Show jasné. Jako moderátor sice totálně propadl, ale v pořadu bude mít svou rubriku z večírků.

Na kamerové zkoušky přišli i Artur Kačer, Filip Trojovský, »primácký« Tomáš Fíla a děti baviče Petra Novotného – Pavel (25) a Lenka (24), kteří do poslední chvíle nevěděli, co je čeká. Pavel, jenž se neblaze proslavil svou účastí v reality show Bar, všechny překvapil novým účesem v punkovém stylu. „Vsázím na něj, že mi přinese štěstí,“ smál se bavičův synek, který, přestože koktá a blekotá, tak chce být moderátorem! Na kamerové zkoušky ovšem přijel nepřipravený, protože se i s Lenkou právě vrátili z hor. „Většinu času jsme tam trávili popíjením s kamarády,“ přiznal Pavel Novotný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.