Révai ukázal svého syna Kubíka: Je knírač po tátovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Révai ukázal svého syna Kubíka: Je knírač po tátovi!

Jan Révai s malým Kubíkem a svou láskou Zuzanou Šulajovou.
Jan Révai s malým Kubíkem a svou láskou Zuzanou Šulajovou. (kk)

Dostat od Jana Révaie (39) fotku jeho potomka, je přímo nadlidský výkon. Herec si totiž přísně střeží své soukromí. Ale je to škoda, protože jeho dvouletý syn Jakub je nejen okouzlující dítě, ale i pěkný rošťák!

Aha! se přece jen snímek malého Kubíka podařilo získat. Blonďáček sice vypadá jako andílek, ale neposedí ani pět minut. Když Jakub viděl svého tatínka v televizi s knírem v seriálu Gympl, hned ho prý musel mít taky. Rád se fotografuje a vypadá to tak, že když vyroste, bude lámat ženská srdce stejně jako kdysi jeho otec.

Révai má syna se slovenskou herečkou Zuzanou Šulajovou (34). Kvůli své lásce opustil manželku Danielu po dvou a půl letech společného života. Dítě spolu nikdy neměli a proto si teď Révai svého potomka užívá plnými doušky. „Vždy pospíchám domů z natáčení, abychom byli spolu co nejvíc,“ prozradil hrdý táta.




Autor:  kk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.