Svatební cesta Adamcových: Thajské masáže a válení u moře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svatební cesta Adamcových: Thajské masáže a válení u moře!

Jana a Jiří Adamcovi si užívají thajské pláže a moře spolu se svým ročním Daníkem.
Jana a Jiří Adamcovi si užívají thajské pláže a moře spolu se svým ročním Daníkem. (: Imed Jedal)

THAJSKO – Jana (34) a Jiří (58) Adamcovi prožili nejen pohádkového Silvestra, ale v exotickém Thajsku si užívají i nyní. Zpívající moderátorka a »novácká« sporťačka spolu s našim nejlepším režisérem bude málem až do konce příštího týdne ubytovaná ve Fairhouse Beach Resort Hotel na Koh-Samui v Thailandu v Thajsku, kam odletěli ve čtvrtek.

Adamcovi, kteří se vzali v létě na řeckém ostrově Samos, si dovolenou v Thajsku dali pod stromeček jako svatební cestu.

„Do Prahy přiletíme 13. ledna a okamžitě se budu připravovat na Sportovce roku, kterého v přímém přenosu vysílá televize Nova v neděli 14. ledna večer,“ řekl deníku Aha! v telefonickém rozhovoru Jiří Adamec. A jak si zamilovaní novomanželé užívají v Thajsku, kde je i jejich roční syn Daniel? „Válíme se na pláži a užíváme si to nádherné teplé počasí, které tady je. Jana chodí na thajské masáže a já se koupu a plavu v moři a taky si hraju s malým Daníkem,“ přiznal nám Adamec.

„A po večerech si užíváme ve městě Chaweng, kde je neuvěřitelné množství fantastických restaurací. Hotely tu totiž nabízejí pouze snídani a zbytek je na vás, co si kde koupíte a dopřejete. Každý den tak papáme pěkně rozmanitě, protože to tady je doslova gurmánský ráj,“ doplnila svého muže se smíchem Jana Adamcová.

„Navíc je úžasné, že poměr mezi jejich měnou a naší korunou je velmi dobrý, a proto si tu připadáte jako byste byl na Šumavě. V Tatrách byste za jídlo a pití utratili víc. A jsou tu opravdu super pochoutky,“ dodal Adamec. Ten se dokonce v Thajsku náhodně potkal se svým kamarádem Imedem Jedai, který je ředitelem a majitelem cestovní kanceláře Blue Style a je jedním ze sponzorů Miss ČR, kterou Adamec každoročně režíruje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.